- 15 Nisan 2018
- 22
- 3
- 1
- 32
- Konu Sahibi Emineruya34
-
Hamileymisim cıktı şüpem boşa değilmiş cok-da belirtileri yoktuYeni evliymişsin sen daha takılma pek strese de girme
Hamileymisim süpelerim boşa değil mis cok-da belirtileri yoktuKusma başka bir rahatsızlığa bağlıdır çünkü 4 haftalık gebelikte kusma başlamaz .
Gebelik olursa silikte olsa testte çıkar, ya da kan tahlili yaptırın şüpheniz varsa.
Gerçekten mi çok sevindim Adına beta hcg yaptırdın mıHamileymisim cıktı şüpem boşa değilmiş cok-da belirtileri yoktu
Kan testinde cıktı belitti leride çok yoktu bende ama ilk defa böyle oldum çünkü hissetim heraldeGerçekten mi çok sevindim Adına beta hcg yaptırdın mı
İnşllah ya 4 gözle bekliyorumHadi bakalım hayırlı olsun gözünaydın sağlıkla al kucağına inşallah
Metalimsi his ne oluyo onu anlamadımMerhaba kızlar bende çok istiyorum sürekli göğüslerimi kontrol ediyorum bugun ama metalimsi tat hissettim bende bu ay sonuna kadar bekleyip test yapıcam :)
Genelde kan net çıkıyor benim bildiğim cikiyo 1 hafta önceden de yapsanBozuk para gibi metal bir tat nasıl tarif edilir bilemiyorım hani bozuk parayı ellersiniz de o koku olur ya onu resmen ağzımda hissettim dünde göğüslerim de bi acı ve sızlama var cok heycanlıyım bende cumartesi kan testi yaptırdım negatif cıktı ama ay sonunda adet günüm geliyor o zaman netleşecek
hadi hayırlısı olsun canim benim 32 ci gün çıktı valla hemde hiç belirtileri yoktu göğüslerim de çok da agiri yok tu amaBebeğin rahime yerleşmesi 4 ile 10 gün sürebiliyormuş döllenme olduysa bile rahime inmeden beta salgılanmıyormuş o yüzden ben biraz aceleci davrandım açıkçası o yüzden biraz daha beklicem ay sonunu
İŞTe benim henüz o kadar olmadı 12 gün sonra regl dönemim geliyor o zaman daha net olucak sonuç.. hayırlısı olsun evet sonucu yazıcam buraya inşallah düşündüğüm gibidirhadi hayırlısı olsun canim benim 32 ci gün çıktı valla hemde hiç belirtileri yoktu göğüslerim de çok da agiri yok tu ama
İnşllah canim bu duyguyu yaşarsin çok mükemmel bir duygu ağladım ben çok ilk ögrendimdeİŞTe benim henüz o kadar olmadı 12 gün sonra regl dönemim geliyor o zaman daha net olucak sonuç.. hayırlısı olsun evet sonucu yazıcam buraya inşallah düşündüğüm gibidir
Eki Görüntüle 2140464 Heycanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?