Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bakalım hayırlı olsun gözünaydın sağlıkla al kucağına inşallah

Merhaba kızlar bende çok istiyorum sürekli göğüslerimi kontrol ediyorum bugun ama metalimsi tat hissettim bende bu ay sonuna kadar bekleyip test yapıcam :)

Bozuk para gibi metal bir tat nasıl tarif edilir bilemiyorım hani bozuk parayı ellersiniz de o koku olur ya onu resmen ağzımda hissettim dünde göğüslerim de bi acı ve sızlama var cok heycanlıyım bende cumartesi kan testi yaptırdım negatif cıktı ama ay sonunda adet günüm geliyor o zaman netleşecek

Genelde kan net çıkıyor benim bildiğim cikiyo 1 hafta önceden de yapsan

Bebeğin rahime yerleşmesi 4 ile 10 gün sürebiliyormuş döllenme olduysa bile rahime inmeden beta salgılanmıyormuş o yüzden ben biraz aceleci davrandım açıkçası o yüzden biraz daha beklicem ay sonunu

Bebeğin rahime yerleşmesi 4 ile 10 gün sürebiliyormuş döllenme olduysa bile rahime inmeden beta salgılanmıyormuş o yüzden ben biraz aceleci davrandım açıkçası o yüzden biraz daha beklicem ay sonunu
hadi hayırlısı olsun canim benim 32 ci gün çıktı valla hemde hiç belirtileri yoktu göğüslerim de çok da agiri yok tu ama

hadi hayırlısı olsun canim benim 32 ci gün çıktı valla hemde hiç belirtileri yoktu göğüslerim de çok da agiri yok tu ama
İŞTe benim henüz o kadar olmadı 12 gün sonra regl dönemim geliyor o zaman daha net olucak sonuç.. hayırlısı olsun evet sonucu yazıcam buraya inşallah düşündüğüm gibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…