Böyle olunca kaç haftalık oluyor ?Yani ikinci çizgi görünüyor gibi
Var mı yani?ikinci cizgi gorunuyor.regl geciktikten 1 hafta sonra bir doktora gorunun kan verin.
Valla burdan haftalıgını bilemeyizBöyle olunca kaç haftalık oluyor ?
hamilesiniz tebrikler kan vermeniz gerekliKaç gündür göğüsleri çok ağırlaştı adeta taşıyamıyorum bazen midem bulanıyor başım dönüyor ama böyle bariz belirti yok yada ben mi öyle hissediyorum bilmiyorum bu gece bir rüya gördüm rüyamda bir sürü sarı civciv bir tane elime aldım koynumda bebek oldu genelde rüyalarım çıkar sabah etken kalktım dayanamadım test yaptım siz tecrübeli ablalarımdan yorum istiyorum hamilemiyim hamilelikse ne zaman doktora gideyim.
Benim adetim düzensiz ama takvimde bir gün kaldı yazıyorBariz cikmis hamilesin twbrikler. Kac gun geciktin.
Ha olsun. Erken yuumrtlamissin demekki. Net cikmism hayirli olsun canm.Benim adetim düzensiz ama takvimde bir gün kaldı yazıyor
Ay inş öyleyimdir tam yumurtlama dönemimde ilişki yaşadım ama lekelenme falan olmadı o yüzden emin değilim sağolun allah isteyen herkese nasip etsin
Ha olsun. Erken yuumrtlamissin demekki. Net cikmism hayirli olsun canm.
Hayırlı olsun,kan tahlili yaptır sonucu kesinleştir,duruma göre alman gereken takviyeler olabilirKaç gündür göğüsleri çok ağırlaştı adeta taşıyamıyorum bazen midem bulanıyor başım dönüyor ama böyle bariz belirti yok yada ben mi öyle hissediyorum bilmiyorum bu gece bir rüya gördüm rüyamda bir sürü sarı civciv bir tane elime aldım koynumda bebek oldu genelde rüyalarım çıkar sabah etken kalktım dayanamadım test yaptım siz tecrübeli ablalarımdan yorum istiyorum hamilemiyim hamilelikse ne zaman doktora gideyim.
TM teşekkür ediyorum Pazartesi gidicem inş hafta sonu olduğu için fikir almak istedimHayırlı olsun,kan tahlili yaptır sonucu kesinleştir,duruma göre alman gereken takviyeler olabilir
İnş canımDarısı başıma:)
Tebrik ederim, hamilesiniz.
Gözün aydınKaç gündür göğüsleri çok ağırlaştı adeta taşıyamıyorum bazen midem bulanıyor başım dönüyor ama böyle bariz belirti yok yada ben mi öyle hissediyorum bilmiyorum bu gece bir rüya gördüm rüyamda bir sürü sarı civciv bir tane elime aldım koynumda bebek oldu genelde rüyalarım çıkar sabah etken kalktım dayanamadım test yaptım siz tecrübeli ablalarımdan yorum istiyorum hamilemiyim hamilelikse ne zaman doktora gideyim.
Ay çok mutlu ettiniz beni ben utanıyorum eşime bile sadece şüphelendiği mi söyledim Pazartesi ye bekleyeceğim artıkbaya ortada hamile olduğun ben böyle çizgi gorsem koşarak kan vermeye giderim ordan da davulcuyu alır gelirim koş anam koş sende koş
Ben pazartesi bile bekleyemezdim tebrik ediyorum sizi pazartesi gününe kadar beklediğiniz içinAy çok mutlu ettiniz beni ben utanıyorum eşime bile sadece şüphelendiği mi söyledim Pazartesi ye bekleyeceğim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?