Hamilemiyim

Bende acı hassasiyet yok ama dolgunlar ve damarlı işte meraktayım doğrusu Senin de kasıklarında hafif bastırınca acı oluyor mu belin ağrıyor mu bir de adet sancısı gibi sancın oluyor mu
Şuan ara ara sağ yada sol kasıgımda batma var hemde nefesimi kesecek kadar sırtımın sağ tarafında yine aynı batma ama çok kötü acıyor

İnş canım

Şuan ara ara sağ yada sol kasıgımda batma var hemde nefesimi kesecek kadar sırtımın sağ tarafında yine aynı batma ama çok kötü acıyor
Vallahi Adet ile hamilelik belirtileri çok benziyor o yüzden ayırt edemiyoruz ki. Benim ümitlendim bir nokta daha adetimden altı gün önce yani hemen hemen bir hafta önce kahverengi lekelenmemin olması

Vallahi Adet ile hamilelik belirtileri çok benziyor o yüzden ayırt edemiyoruz ki. Benim ümitlendim bir nokta daha adetimden altı gün önce yani hemen hemen bir hafta önce kahverengi lekelenmemin olması
Bendede durum aynı bugün günüm bakalım yarın gidiyorum sonucu yazacağım

Alt karnım çok kötü ağırıyor midem ağzıma geliyor

Canlarım 6 hafta 3 günlük hamileymişim rabbim isteyen herkese nasip etsin yarından itibaren doktor sürecimiz başlar.

Eklentiler

• 5EE56BC6-2316-4E53-AE13-1C8CCE8F66C8.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 59
Canlarım 6 hafta 3 günlük hamileymişim rabbim isteyen herkese nasip etsin yarından itibaren doktor sürecimiz başlar.
Dr a gittin mi? Neler söyledi? Hadi inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına alırsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…