hamilemiyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi smu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

smu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2020
180
239
53
34
arkadaşlar merhaba ;

aranızda yenıyım. bir yere daha yazdım ama nasıl yaptım anlamadım konu açma yaptım şimdi şimdiden yardımcı olursanız çok sevınırım.

ben şöyel bır durumum var. bir kaç aydır denıyoruz ve çocuğumuz olmuyordu sonra hastaneye gittim sperm vs her test normal çıktı. en son yumurtlama takıbı yapalım dedi meğerse yumurtalarım geç çatlıyormuş doktorumun önerdiği tarıhlere denk gelmıyormuş. yumurta takıbı zamanında yumurtanın çatlamasından bir gün önce tamamıyla tesadüfen ve bir gün sonra beraberliğimiz oldu sizce hamilemıyimdir. lütfen deneyimleriniz yazın. ayrıca şuanda regli olmama 6 gün var ama çok fazla beyaz akıntım oldu bugün sizce bunun nedeni nedir. yardımlarınızı beklerim kızlar.

Merhaba regline 6 gün önce ise sık tuvalete çıkmaların başlamış olması lazım erken gebelik testine baktın mı ?

Reactions: smu
Ben 6 gun kala kan testi yaptirmistim ve hamilw oldugumu öğrenmiştim sizde yaptirabilirsiniz

Merhaba regline 6 gün önce ise sık tuvalete çıkmaların başlamış olması lazım erken gebelik testine baktın mı ?
Hayır daha erken diye baktırmadım.birde reglim sitresten bazen uzuyor bilemedim.hiçbir belirti yok.sadece kasık ağrım çok fazla.ayrıca çok su içtiğim için tuvalete çok sık çıkıyorum normalde de anlıyamam ki pek

Olumsuz çıkarsa üzülürüm etkilenirim diye korkuyorum.kasık ağrın olmuşmuydu peki
Ay yazamamışım pardon.sizde varmı çocuk yaşadınız mı buna benzer bir durum.

Regli geçsin sonra test olayına girin bence ya erken öğrenenler kese görmek için sıkıntılanıyır sonra o da geçiyor kalp atışları için stres olunuyor vs vs bence bat geçince test yapmak en iyisi

Olablrde olmayablrde canm ne desek boş bekletip test yapıp öğrenirsin inşaAllah

Regli geçsin sonra test olayına girin bence ya erken öğrenenler kese görmek için sıkıntılanıyır sonra o da geçiyor kalp atışları için stres olunuyor vs vs bence bat geçince test yapmak en iyisi
En zorda beklemek hayırlısı olsun inşallah dua edin kızlar.her ay acabamı demek yoruyor insanı.

sevgili kadınlar kulübü üyeleri detseğinizi önerlerinize beklıyorum. yani hamilelik adına tecrubelerınızide paylaşabilirsin bu ay tutmazsa yola devam malum ..

Ben de hamile olduğumu regle 9 gün kala anladım ve erken gebelik testine baktım ikinci çizgi soluk çıktı ve 2 gün sonra kan verdim 58 çıktı ve doktor kimyasal gebelik dedi kanaman gelirse korkma dedi. Tabi ben daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için en zararsız düşük olduğunu da biliyordum. Ev işine yüklendim ağır kaldırdım ve kanamam geldi. Kan değerim 2 gün sonra 495 e çıkmıştı. Başka doktora gittim o da kam istedi ve 2 gün sonra yine kan verdim regl olacağım gündü 958 çıktı. Hemen ultrasonda baktı karından 2 kese biraz uzun oldu ama bence en doğrusu kan vermen

Akıntı bazı kişilerde oluyor bazılarında olmuyor. Beklersen regl geçmesini senin için çok daha iyi olur. Ama hemen öğrenmek de istiyorsan kan ver. İdrar testleri bile yanıltıyor insanı bazen. Benim idrarda pozitif çıkıp kanda negatifi gördüğüm olmuştu. Kan testiyle belli olur net inşaAllah vardır hayırlısıyla

yaa okadar çok korkuyorum ki olumsuz olacağına 6-7 aydır denıyorum sonuç sıfır hiçbişey yok. ya yine değilsem piskoljıkse. çunku daha önce yumurtlama gunum dıye denediğim hergun aslında değilmişim. ve bunu daha şubatta öğrendım ilkkez yumurtlamadan bir gün önce olmuş o yüzden bir nebze ya olursa diyorum. sende kasık ağrısı göğüs şişkınliği oldumu ben regli belirtisi yaşıyorum resmen

ay inşallah bekliyim bir süre daha ne yapıyım çunku yumurtlamam 26 şıubatta oldu zaten daha çok erken değil mi yumurtlamam gunum bile daha 9 gün olmuş çok sabırsızım ilkkez yumurtlama gununden birgun önce dolu ya çok meraklıyım inşallah tutmuşturr inşallahh hayırlısı ile

Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah ben de ikizlerimi kaybettim tedavi görüyorum şimdi. Hamile olduğunu nasıl anlarsın akıntın olur sürekli regle doğru.Gece tuvalete kalkmalar başlar. Göğüsünün kahverengiliği büyür gergin olursun

Göğüsler şiş hassas oluyor fakat kasık ağrım olmadı hiç. Sonucun olumlu olur inşallah dikkat et kendine ağır kaldırma her duruma karşı sonucunu bildir bize de moral olsun

Göğüsler şiş hassas oluyor fakat kasık ağrım olmadı hiç. Sonucun olumlu olur inşallah dikkat et kendine ağır kaldırma her duruma karşı sonucunu bildir bize de moral olsun
amin inşallah kasık ağrısı belki regliden dolayıdır olmamıştır eğer tutmuş olursa mutlaka yazıcam dua edin

İnşallah olmazsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…