üzgünüm ama negatif canımmMerhaba arkadaşlar sad tarihim 2 Eylül biter bitmez eşimle değerlendirdik bat gününe 5 gün kaldı sadece hissettiğim arada vuran bel ağrısı kasık ağrısı göğüslerde aşırı hassaslık yok dokunduğunda acıma var sadece birde koyu beyaz akıntım oluyor arada sizce adet belirtisimi 1 hafta önce kanda test yaptım 1.20 çıktı lütfen cevaplarsanız sevinirim
Ama o değer çıkmazmı yaniüzgünüm ama negatif canımm
5 ve üzeri gebelik sayılıyor eğer adet olmazsan tekrarlarsın testi tabiAma o değer çıkmazmı yani
Teşekkür ederim canm5 ve üzeri gebelik sayılıyor eğer adet olmazsan tekrarlarsın testi tabi
Bir hafta önce yaptirdirdin va beş gün var bata bence yükselme ihtimali var gibi,kaset test yapsan şuan? Neden kanda baktirmistin?Merhaba arkadaşlar sad tarihim 2 Eylül biter bitmez eşimle değerlendirdik bat gününe 5 gün kaldı sadece hissettiğim arada vuran bel ağrısı kasık ağrısı göğüslerde aşırı hassaslık yok dokunduğunda acıma var sadece birde koyu beyaz akıntım oluyor arada sizce adet belirtisimi 1 hafta önce kanda test yaptım 1.20 çıktı lütfen cevaplarsanız sevinirim
kan daha garanti kanda çıkmayan kaset testte cıkmaz en iyiis adet günü geçerse gidip kan vermesiBir hafta önce yaptirdirdin va beş gün var bata bence yükselme ihtimali var gibi,kaset test yapsan şuan? Neden kanda baktirmistin?
Birde ayak üşümesi başladı gündüz vakti hiç birleyen yok akşam ayaklarım buz kesiyor2 ekim demek istedn sanirm benimde 5 ekim ve ayni belirtiler bndede var
Bat da bu kısa sürede çıkabileceğini okumuştum canımBir hafta önce yaptirdirdin va beş gün var bata bence yükselme ihtimali var gibi,kaset test yapsan şuan? Neden kanda baktirmistin?
Kanda baktrmıştım 1 hafta önce çıkmadı malesefkan daha garanti kanda çıkmayan kaset testte cıkmaz en iyiis adet günü geçerse gidip kan vermesi
Canım bence 0,10 gibi bişey çıksa yok diyebilirdik ama çok önce yaptirmana rağmen 1,20 çıkmış. Bence yeni oluşan bir gebelik diye düşünüyorum.Bat da bu kısa sürede çıkabileceğini okumuştum canım
İnşallah canım öyledir Allah’ın izniyle inşallah vardırCanım bence 0,10 gibi bişey çıksa yok diyebilirdik ama çok önce yaptirmana rağmen 1,20 çıkmış. Bence yeni oluşan bir gebelik diye düşünüyorum.
Peki siz ne hissediyorsunuz kendinizde2 ekim demek istedn sanirm benimde 5 ekim ve ayni belirtiler bndede var
Valla kasik agrim ve bel agrim var adet olucakmis gibi bu ayda gitti galibaPeki siz ne hissediyorsunuz kendinizde
Adet belirtsi olabilir vucut sicakligmz dusuyor ya ama insallah degildirBirde ayak üşümesi başladı gündüz vakti hiç birleyen yok akşam ayaklarım buz kesiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?