İnşallah canım Allah herkesin kucağına versin bu mutluluğuAdet belirtsi olabilir vucut sicakligmz dusuyor ya ama insallah degildir
Galiba bende de öyle galiba ara sıra vurup geçiyorValla kasik agrim ve bel agrim var adet olucakmis gibi bu ayda gitti galiba(((((((((
İnşallah bugün baktıracağım Allah nasip ederseHCG önce kana geçer sonra idrara geçer. Değerinizin yükselme ihtimali var tabiki 2 3 gün sonra tekrar baktırın.
İnşallah canım mutlu haberlerle veririm sizeÇok merak ettim lütfen sonucu bizimle paylaş
Benim artti iyice gerci dha 6 gun varr amaaGaliba bende de öyle galiba ara sıra vurup geçiyor
6.7.9 günlerAdet biter bitmez değerlendirdik demişsin. Kaçıncı günlerdi?
İnşallah Allahım gönlümüze göre verir canımBenim artti iyice gerci dha 6 gun varr amaa
Onlar yumurtlama günleri değil ki. Başka hiç olmadı mı ilişki?6.7.9 günler
Malesef olmadı eşim il dışına çıktı bugünde yaptırdım bat tarihe 4 gün var yine 1.20 ümidimi kestim artık yok ÇünkiOnlar yumurtlama günleri değil ki. Başka hiç olmadı mı ilişki?
Yine 1.20 yükselme yok bat tarihine 4 gün barÇok merak ettim lütfen sonucu bizimle paylaş
Zaten pek ihtimal de yokmuş ki. Keşke adeti bekleseydin. En azından kendine bu kadar eziyet etmemiş olurdun.Malesef olmadı eşim il dışına çıktı bugünde yaptırdım bat tarihe 4 gün var yine 1.20 ümidimi kestim artık yok Çünki
Bazı kişilerde erkenden öğrenmiş benim gibi yapıtta ne bileyim bir ümitti işte olsun hayırlısıZaten pek ihtimal de yokmuş ki. Keşke adeti bekleseydin. En azından kendine bu kadar eziyet etmemiş olurdun.
Bilmiyorum canım artık ümidim kalmadıCanım sonucun yine aynı çıkmasi çok enteresan. Ne yükselmiş ne düşmüş stabil kalmış. Ilk defa kan sonucunu bu şekilde goruyorum hep gördüklerim 0 çıkıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?