Hamilemiyim

busrat2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2020
4
1
1
24
Merhabalar 20 yaşındayım nişanlımla sürtünme yoluyla birlikte olduk içime boşalmadi ama vajina üzerine boşaldı 3 gün sonra ertes72 hapını kullandım kanama yapar dediler ama bır kanama olmadı yan etkilerinden de ssdece baş ağrısı var acaba hamilemiyim lütfen yardımcı olabilir misiniz 😔

Merhabalar 20 yaşındayım nişanlımla sürtünme yoluyla birlikte olduk içime boşalmadi ama vajina üzerine boşaldı 3 gün sonra ertes72 hapını kullandım kanama yapar dediler ama bır kanama olmadı yan etkilerinden de ssdece baş ağrısı var acaba hamilemiyim lütfen yardımcı olabilir misiniz 😔
Sürtünme yöntemiyle hamile kalmazsınız bakireyseniz zaten hiç kalamazsinz bakire ikn ertesi gün hapı içme bir daha adetini geciktirir

• Beğen
Reactions: Z P
Sürtünme yöntemiyle hamile kalmazsınız bakireyseniz zaten hiç kalamazsinz bakire ikn ertesi gün hapı içme bir daha adetini geciktirir
İnternette bir kadın doğum uzmanı sürtünme ile hamile kalma olasılığının düşükte olsa bir imkanı olduğunu söyledi o yüzden korktum bende

Canım meraba yine ben geçen ay hapın üzerine regl oldum ama bu ay gecikme yaşıyorum 2 gün gecikti şuan adetim ne yapabilirim

Şuan adetin stresten gecikiyordur canım. Hamile değilsindir içini ferah tut. Evlenene kadar da kendinizi tutun😂Bu korkular insanın ömründen ömür yiyor

Back
X