- 7 Şubat 2021
- 66
- 7
- 36
- 27
- Konu Sahibi Zeynep_kubra_34
-
Oylede okudum ama 3 senelik evlıyım sabahları kalkıp çöpe attıgıAnladım canım kuruma çizgiside olabilir 10 dk sonrasındaki çıkan çizgi geçersiz oluyor sen yine de kan verene kadar dikkat et kendine ağır felan kaldırma yat sürekli
Anladım canım kuruma çizgiside olabilir 10 dk sonrasındaki çıkan çizgi geçersiz oluyor sen yine de kan verene kadar dikkat et kendine ağır felan kaldırma yat sürekl
Sabahları kalkıp çöpe attığım teste bıle bakmıslıgım var Boyle bısey hıc görmedim herhalde ılk defa basıma geldıOylede okudum ama 3 senelik evlıyım sabahları kalkıp çöpe attıgı
Ben bu kuruma cizgisi olayını anlamıyorum 3 çocuğum var yani hamilr olmadığım dönemlerde şüphelenip test yaptm bi kaç kez ama günlerce beklesene 2. çizgi cıkmaz bence konu sahibi arkadaş kesinlikle hamileAnladım canım kuruma çizgiside olabilir 10 dk sonrasındaki çıkan çizgi geçersiz oluyor sen yine de kan verene kadar dikkat et kendine ağır felan kaldırma yat sürekli
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım inşallah vardır biliyorum beklemek çok zor bende 2 senelik evliyim bir kimyasal gebelik gecirdimSabahları kalkıp çöpe attığım teste bıle bakmıslıgım var Boyle bısey hıc görmedim herhalde ılk defa basıma geldı
Belkıde bende suan onu gecırıyorumHakkında hayırlısı neyse o olsun canım inşallah vardır biliyorum beklemek çok zor bende 2 senelik evliyim bir kimyasal gebelik gecirdim
Benim hiç başıma gelmedi kuruma çizgisi ama burda okudugum kadarıyla bilgi sahibiyim ama 10 dk sonra çıkan çizgiler gecersiz oluyor ama arkadas ne zaman çıktıgını bilmiyor tek çizgiyi görünce bırakmış belki daha erken ikinci çizgi cıktı inşaallah hamiledirBen bu kuruma cizgisi olayını anlamıyorum 3 çocuğum var yani hamilr olmadığım dönemlerde şüphelenip test yaptm bi kaç kez ama günlerce beklesene 2. çizgi cıkmaz bence konu sahibi arkadaş kesinlikle hamile
İçini ferah tut kuzum Rabbim ne isterse o olur yeterki hayırlısı olsunBelkıde bende suan onu gecırıyorum
Bende cok yaptım sabah kalkıp baktım basıma gelmedi hıc ama bende okuduğum kadarıyla acaba oylemı diyorum bıde ıkıncısı daha sılık cıktı ya bılemedımBenim hiç başıma gelmedi kuruma çizgisi ama burda okudugum kadarıyla bilgi sahibiyim ama 10 dk sonra çıkan çizgiler gecersiz oluyor ama arkadas ne zaman çıktıgını bilmiyor tek çizgiyi görünce bırakmış belki daha erken ikinci çizgi cıktı inşaallah hamiledir
ende cok yaptım sabah kalkıp baktım basıma gelmedi hıc ama bende okuduğum kadarıyla acaba oylemı diyorum bıde ıkıncısı daha sılık cıktı ya bılemedımBen bu kuruma cizgisi olayını anlamıyorum 3 çocuğum var yani hamilr olmadığım dönemlerde şüphelenip test yaptm bi kaç kez ama günlerce beklesene 2. çizgi cıkmaz bence konu sahibi arkadaş kesinlikle hamile
Ben bu kuruma cizgisi olayını anlamıyorum 3 çocuğum var yani hamilr olmadığım dönemlerde şüphelenip test yaptm bi kaç kez ama günlerce beklesene 2. çizgi cıkmaz bence konu sahibi arkadaş kesinlikle
Beyaz olan ılk gebelık testım mor olan ıkıncı daha sılıkende cok yaptım sabah kalkıp baktım basıma gelmedi hıc ama bende okuduğum kadarıyla acaba oylemı diyorum bıde ıkıncısı daha sılık cıktı ya bılemedım
Gebelik testini tekrarlayın koyu cıkarsa hamilesinizdir ama silik cizgiler hep pozitif oluyo ya da benim gördüklerim oyleİkı kere gebelik testı yaptım ıkıncı çizgi silik cıktı adetim 15 gün gecıktı normalde düzenli adet olan biri değilim bugun ovulasyon testi yaptım bırıncı cızgı koyu ikincisi biraz silik cıktı sizce hamılemıyım ?
İnşallah canım benımİçini ferah tut kuzum Rabbim ne isterse o olur yeterki hayırlısı olsun
Sagol canım benimGebelik testini tekrarlayın koyu cıkarsa hamilesinizdir ama silik cizgiler hep pozitif oluyo ya da benim gördüklerim oyleAllah gönlünüze göre versin
AminnnnnnSagol canım benimsana versın
Vardır inşaallah canım benim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah banada nasip eder çok istiyorum bende anne olmakBende cok yaptım sabah kalkıp baktım basıma gelmedi hıc ama bende okuduğum kadarıyla acaba oylemı diyorum bıde ıkıncısı daha sılık cıktı ya bılemedım
İnşallah canımVardır inşaallah canım benim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah banada nasip eder çok istiyorum bende anne olmak
İnş öyledir sagol canım sizindeGebelik testini tekrarlayın koyu cıkarsa hamilesinizdir ama silik cizgiler hep pozitif oluyo ya da benim gördüklerim oyleAllah gönlünüze göre versin
Bende her sefer kuruma cizgisi çikti. Arkadaşi fazla umutlandirmayalim. Sonra hayal kirikliği da buyuk oluyor. Yani kesin konuşmayalim.Ben bu kuruma cizgisi olayını anlamıyorum 3 çocuğum var yani hamilr olmadığım dönemlerde şüphelenip test yaptm bi kaç kez ama günlerce beklesene 2. çizgi cıkmaz bence konu sahibi arkadaş kesinlikle hamile
Canim sabirli ol iki gu sonra sabah idrariyla tekrarla ama muhakkak ilk on dakikaya bak. Sonra saatler sonrasini geçersiz say olur mu? Çikarsa hemen koş kan vermeye) çikmazsa da doktora git ve adet duzenini yoluna koy canim. Bende de duzensizlik var. Tedaviyle hamile kaldim. 30 gunluk bir duzene sal adetini. Doktoruna femara isimli ilaçdan bahset. Onu atdiginda hem kaliteli yumurtan oluyor hem de yumurtlama. Ve adetin de 30 gune düşüyor. InsaAllah istedigin gibi olur canimİnş öyledir sagol canım sizinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?