Hamilemiyim ????

1bal1kaymakannesi

❤️❤️❤️❤️
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
2.599
4.328
133
27
Merhaba hamilelik belirtisi yaşadığım için adet tarihime 2 gün kala gebelik testi yaptım biri normal digeri erken gebelik testi ikisindede silik çizgi çıktı ve sonra aynı gün kan testi verdim 9.39 çıktı daha sonra farkli bir hastanede iki gün sonra tekrar kan testi yaptim 43.76 çiktı ve bir idrar testi daha yaptim cizgi busefer daha belirgindi hamileyim evet ama sizce bu kan degerleri normalmi çokmu düsük henüz dr gidemedim oyuzden vurdan sormak istedim simdiden tesekkurler :(

Aklımı kurcalayan şu ilk gittigim hastanede deger 9.39 cikti referans araliginda 3.4 hafta 9 ile 130 arasi yaziyordu ikinci gittigim hastanedede degerim 43.76 referans araligi 3 hafyada 5 ile 71 diyor ee buar farkli rakam ve referans degerleri acaba kanda beklenen artış olmuşmudur kafam karıştı çok ince dusunuyorum galiba sabirsizlikla bekledigim bir gebelik ve inanamiyorum :D

Öncelikle hayırlı olsun 🥰 İki ayrı yerde verdiğiniz için takip zor olabilir, ben de ilk idrar testinde öğrendim ama adet günümün geçmesini bekledim kan testi için, ilk testte 737 çıktı, sizinki çok çok daha yeni, iki günde bir aynı yere gidip kan verebilirsiniz takip etmek için, ya da biraz daha bekleyip adetin üzerinden geçtikten sonra gidebilirsiniz, bu iki günde bir verilen testler çok stres yapabiliyor nasıl rahat edecekseniz öyle olsun 😊

Merhaba hamilelik belirtisi yaşadığım için adet tarihime 2 gün kala gebelik testi yaptım biri normal digeri erken gebelik testi ikisindede silik çizgi çıktı ve sonra aynı gün kan testi verdim 9.39 çıktı daha sonra farkli bir hastanede iki gün sonra tekrar kan testi yaptim 43.76 çiktı ve bir idrar testi daha yaptim cizgi busefer daha belirgindi hamileyim evet ama sizce bu kan degerleri normalmi çokmu düsük henüz dr gidemedim oyuzden vurdan sormak istedim simdiden tesekkurler :KK43:
E normal işte. Neden olumsuz dhsunup kendini strese saliyorsunki. Deyer aniden bin olmazki yavaş yavaş artar. Onemli olan duzenli artiş lutfen daha bismillah demeden olumsuzluklarla doldurma beynini. Şimdi boyle yaparsan ilerde çoook işin var senin 😁 hayirli olsun canim. Burdaki moral bozacak konulati okumamaya çaliş. Bebeyin için

Öncelikle hayırlı olsun 🥰 İki ayrı yerde verdiğiniz için takip zor olabilir, ben de ilk idrar testinde öğrendim ama adet günümün geçmesini bekledim kan testi için, ilk testte 737 çıktı, sizinki çok çok daha yeni, iki günde bir aynı yere gidip kan verebilirsiniz takip etmek için, ya da biraz daha bekleyip adetin üzerinden geçtikten sonra gidebilirsiniz, bu iki günde bir verilen testler çok stres yapabiliyor nasıl rahat edecekseniz öyle olsun 😊
Cok saolun en iyisi devlet hastanesinde takip yaptirmak olacak galiba ben iki ayri ozel yerfe vermistim kan

E normal işte. Neden olumsuz dhsunup kendini strese saliyorsunki. Deyer aniden bin olmazki yavaş yavaş artar. Onemli olan duzenli artiş lutfen daha bismillah demeden olumsuzluklarla doldurma beynini. Şimdi boyle yaparsan ilerde çoook işin var senin 😁 hayirli olsun canim. Burdaki moral bozacak konulati okumamaya çaliş. Bebeyin için
Haklisiniz galiba en iyisi akisina birakmak nasipte varsa olacak zaten yoksada hauirlisi oyledir zaten :)

Back
X