Hamilemiyim

Aysecikonline

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2021
38
8
16
34
Arkadaşlar adetim 14 agustostu ama 17agustos bugün gelmedi benim böyle zamanlarda muhakkak kist olur sökülemem bugün doktoruma gittim gebelik testi yaptın mı dedi dedim hayır negatif çıkınca üzülüyorum oda dedi belki bu sefer öyle değildir dedi önce karnımdan muayene etti sonra vajinal kist yok dedi hamile olabilirsin öyle görünüyo dedi cumartesi adet olmazsan gel dedi bu durumu yasayan var mı bana yazar mı

Canım test yap bence neyi bekliyorsun inşallah vardır güzel haberlerini bekliyoruz.

Adet normal de sitres bağlı da değişebilir benim ultra düzenli adetim 3 4 gün gecikirdi. Evinde ovülasyon testi varsa onla da demeyebilirsin. Hamile kalmaya çalışıyorsan da bu test şle yumurtlama günleri takip edebilirsin

Doktora dedim siz anlamışsınızdır hamilemiyim dedim öyle görünüyor dedi ağladım falan ama sonradan içime sinmedi bişey

Yani öyle görünüyor çok muallak bir cevap olmuş. Rahim kalınlığı, hormon düzeyi, beta hcg bakılmadan hadi onu da geçtim kese görülmeden böyle havada bir cevap vermesi hiç profesyonel olmamış.

inşallah inşallah hamilesinizdir ama doktora gidene kadar bir idrar testi yapın.

O kadar söyleyeceğine neden bi test kan yapmadı doktor zaten adetiniz geçmiş neyi bekliyor ki

Evet bende onu bekledim aslında ama kan testi şimdi yapmayalım zaten olmazsan cumartesi ultrason da çıkar dedi şimdi sevinsem sevinemiyorum değişik oldum

Doktora dedim siz anlamışsınızdır hamilemiyim dedim öyle görünüyor dedi ağladım falan ama sonradan içime sinmedi bişey
Allah gönlünüze göre versin. Ama test yapmay korkma başka ne gerekli tüm elementler bulmuş. Bende ilk zamanlar 2 hafta fa bir yapıyordum test sonra sitresi çok azalttım işime odaklandım. Ovülasyon testi ile takip etmeye başladım kendiliğinden oldu hayat biraz akışına bırakabilsek keşke

Şuan hepsi kafamda uçuşuyor bekleyeceğim ne yapsam nafile ama işte ufacık bsey ümitlendirdi şimdi beni... Bide polikistik var olmuyordu olursa mucize ya zaten

Aa tarihlerimiz aynı canim bende daha adet olmadım hiç belirtilerin falan varmı

Defalarca test yapıp negatif çıkmasını çok iyi anlıyorum. Her seferinde hayal kırıklığı. Bir hafta bekleyin oyle test yapın o esnada belki gelir zaten adetiniz. Ben 10gun sonra yaptim pozitif çıktı şimdi de mide bulantısından kıvranıyorum. Psikolojik midir nedir, daha sonra yapsaydim dedim pişman oldum

Bende de öyle kasiklarim ağrıyor 2 gündür göğüslerim sızlıyor Allahın gücüne gitmesin ben istemiyorum bebeğim daha 1 yaşında bile değil herşeyin hayırlısı da psikolojim bozulur Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah canım

Doktorunuz bence de çok profesyonelce konuşmamış. Gebelik kesesi görmemiş. Nereden biliyor gebe olduğunuzu?

Adeti geciktiren milyon tane şey var. Polikistik overde de adet günlerce gecikebilir. Hasta oluyor insan haftalarca gecikebiliyor. Rahim kalınlaşması illa gebelik belirtisi de değil.

Cumartesiye kadar olmazsan ultrasonda çıkar demek de bence saçma. Farzedin adetiniz o kadar gecikti. Ultrasonda da çıkmadı. Ee? Yani stresmiş mi diyecek ayol. Hele de sizi ağlatmış umutlandırmış.

Ben de yıllar sonra hamileyim tüp bebek 3.denememde. Öyle bence hamilesin sence hamilesinle olmadı hiç. Kan testinde beta hcg yüksek çıktı da öyle dendi hamilesin diye.

Bence yarın kan testi verin rahatlayın. İnşallah gebesinizdir :)

merhaba, adetime 3 gün kala belirtiler doğrultusunda kan verdim. bu sonuca göre hamile miyim, bilen bilgilendirebilir mi beni?

Eklentiler

• F6E479DD-9F65-49B3-9C76-5FB816EF59FF.webp
    12 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…