- 27 Ocak 2021
- 38
- 8
- 16
- 34
- Konu Sahibi Aysecikonline
-
Adet normal de sitres bağlı da değişebilir benim ultra düzenli adetim 3 4 gün gecikirdi. Evinde ovülasyon testi varsa onla da demeyebilirsin. Hamile kalmaya çalışıyorsan da bu test şle yumurtlama günleri takip edebilirsinArkadaşlar adetim 14 agustostu ama 17agustos bugün gelmedi benim böyle zamanlarda muhakkak kist olur sökülemem bugün doktoruma gittim gebelik testi yaptın mı dedi dedim hayır negatif çıkınca üzülüyorum oda dedi belki bu sefer öyle değildir dedi önce karnımdan muayene etti sonra vajinal kist yok dedi hamile olabilirsin öyle görünüyo dedi cumartesi adet olmazsan gel dedi bu durumu yasayan var mı bana yazar mı
Doktora dedim siz anlamışsınızdır hamilemiyim dedim öyle görünüyor dedi ağladım falan ama sonradan içime sinmedi bişeyAdet normal de sitres bağlı da değişebilir benim ultra düzenli adetim 3 4 gün gecikirdi. Evinde ovülasyon testi varsa onla da demeyebilirsin. Hamile kalmaya çalışıyorsan da bu test şle yumurtlama günleri takip edebilirsin
O kadar söyleyeceğine neden bi test kan yapmadı doktor zaten adetiniz geçmiş neyi bekliyor kiArkadaşlar adetim 14 agustostu ama 17agustos bugün gelmedi benim böyle zamanlarda muhakkak kist olur sökülemem bugün doktoruma gittim gebelik testi yaptın mı dedi dedim hayır negatif çıkınca üzülüyorum oda dedi belki bu sefer öyle değildir dedi önce karnımdan muayene etti sonra vajinal kist yok dedi hamile olabilirsin öyle görünüyo dedi cumartesi adet olmazsan gel dedi bu durumu yasayan var mı bana yazar mı
Allah gönlünüze göre versin. Ama test yapmay korkma başka ne gerekli tüm elementler bulmuş. Bende ilk zamanlar 2 hafta fa bir yapıyordum test sonra sitresi çok azalttım işime odaklandım. Ovülasyon testi ile takip etmeye başladım kendiliğinden oldu hayat biraz akışına bırakabilsek keşkeDoktora dedim siz anlamışsınızdır hamilemiyim dedim öyle görünüyor dedi ağladım falan ama sonradan içime sinmedi bişey
Şuan hepsi kafamda uçuşuyor bekleyeceğim ne yapsam nafile ama işte ufacık bsey ümitlendirdi şimdi beni... Bide polikistik var olmuyordu olursa mucize ya zatenYani öyle görünüyor çok muallak bir cevap olmuş. Rahim kalınlığı, hormon düzeyi, beta hcg bakılmadan hadi onu da geçtim kese görülmeden böyle havada bir cevap vermesi hiç profesyonel olmamış.
inşallah inşallah hamilesinizdir ama doktora gidene kadar bir idrar testi yapın.
Aa tarihlerimiz aynı canim bende daha adet olmadım hiç belirtilerin falan varmıArkadaşlar adetim 14 agustostu ama 17agustos bugün gelmedi benim böyle zamanlarda muhakkak kist olur sökülemem bugün doktoruma gittim gebelik testi yaptın mı dedi dedim hayır negatif çıkınca üzülüyorum oda dedi belki bu sefer öyle değildir dedi önce karnımdan muayene etti sonra vajinal kist yok dedi hamile olabilirsin öyle görünüyo dedi cumartesi adet olmazsan gel dedi bu durumu yasayan var mı bana yazar mı
Kaımlarom adet olcakmıs gibi ağrıyor benim böyle ağrı olduğunda kist olur doktora ondan gittim aslında ama kist yok dedi çok detaylı baktı bişey görmese hamilesin demezdi herhalde yıllardır ona gidiyorum ne kadar istediğimi biliyotarihlerimiz
Defalarca test yapıp negatif çıkmasını çok iyi anlıyorum. Her seferinde hayal kırıklığı. Bir hafta bekleyin oyle test yapın o esnada belki gelir zaten adetiniz. Ben 10gun sonra yaptim pozitif çıktı şimdi de mide bulantısından kıvranıyorum. Psikolojik midir nedir, daha sonra yapsaydim dedim pişman oldum
Bende de öyle kasiklarim ağrıyor 2 gündür göğüslerim sızlıyor Allahın gücüne gitmesin ben istemiyorum bebeğim daha 1 yaşında bile değil herşeyin hayırlısı da psikolojim bozulur Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah canımKaımlarom adet olcakmıs gibi ağrıyor benim böyle ağrı olduğunda kist olur doktora ondan gittim aslında ama kist yok dedi çok detaylı baktı bişey görmese hamilesin demezdi herhalde yıllardır ona gidiyorum ne kadar istediğimi biliyo
maalesef hayırmerhaba, adetime 3 gün kala belirtiler doğrultusunda kan verdim. bu sonuca göre hamile miyim, bilen bilgilendirebilir mi beni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?