Merhaba ben yeni üyeyim sizler deneyimlisiniz adet günüme 10 gün kala göğüste hassasiyet şişlik.var karnimdada aynı şekil sürekli uyku isteği duyuyorum sabahları mide bulantılarım oluyor ara ara kasık ağrısı oluyor hafif hafif baş ağrım da oluyor su an adetime 2 gün var acaba hamilemiyim daha önce bu belirtileri yaşayan varmi
Bu belirtiler çoğunlukla bu kadar erken ortaya çıkmıyor. Psikolojik olabilir. Gecikmenizi bekleyip test yapsanız daha iyi. Bu durumda bir sey söylemek saçma olur, her şey olabilir.
Merhaba ben yeni üyeyim sizler deneyimlisiniz adet günüme 10 gün kala göğüste hassasiyet şişlik.var karnimdada aynı şekil sürekli uyku isteği duyuyorum sabahları mide bulantılarım oluyor ara ara kasık ağrısı oluyor hafif hafif baş ağrım da oluyor su an adetime 2 gün var acaba hamilemiyim daha önce bu belirtileri yaşayan varmi
2 günde olsa testiniz çıkar hemen benim 1 gun önceden net çıkmıştı ama bukadar erken belirti olmazz mide bulantısıda kalp atışından sonra başlarr psikolojikten olabilirr
2 günde olsa testiniz çıkar hemen benim 1 gun önceden net çıkmıştı ama bukadar erken belirti olmazz mide bulantısıda kalp atışından sonra başlarr psikolojikten olabilirr
Kızlar merhaba regl biteli 10 gün oldu fakat pazar akşamı kahverengi çamur gibi lekelenmem gledi günde 1 ped bile doldurmadi ama sildikce hep geldi bugün 2, günü lekelenmenin hafif pıhtılaşma vardı ama rengi kahverengi çamur gibiydi gene ve 2 gün sonunda bitti hamilelikle belirtisi olabilir mi?
merhabalar 6 aylık evliyim 3 ay yasmin hapı ile korundum. bu denememizin 3. ayı ve ovulasyon dönemim bittikten sonra uzayan şeffaf akıntım devam ediyor düzenli adet görüyorum ovulasyon dönemi dışında hiç öyle akıntım devam etmezdi. bu hamilelik belirtisi midir. Bat 4 mart ama meraktan çatlıyorum. Hamile olup bu belirtiyi farkedenler var ise lütfennn cevap vermemezlik yapmayın...<3
Bu belirtileri aynı şekilde bende yaşadım üstelik benimde 10 gün vardı adetime adetim düzensiz oluyor diye pek üstüne düşmedim en önemlisi adet günün geçince test yap ya da arkadaşların da söylediği gibi erken gebelik testi alabilirsin ben umutsuzluk yaşamayayım diye adet günümü bekledim