Hamilemiyim ?

Navyblue3434

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2022
80
-16
3
24
Merhabalar 2 aylık evliyim bugün 20 Temmuz sabah cinsel ilişkide bulunduk eşim ile spermler daha iyi oluyormus geceden dinlendiği için herneyse bugün hamile kalma oranım teste göre /29 ihtimal veriyor yarın ise /33 en fazla bu günlerin oranı yüksekti daha önce bi deneyimim olmadı eşim benden 8 yaş büyük haliyle istiyoruz sizce kaç gün sonra test yapmalıyım ? Nasıl belli olur beni tecrübeleriniz ile aydınlatırsanız çok sevinirim 😇
EAF4E9C8-0F4C-4260-A77C-BF8030681196.webp

Merhabalar 2 aylık evliyim bugün 20 Temmuz sabah cinsel ilişkide bulunduk eşim ile spermler daha iyi oluyormus geceden dinlendiği için herneyse bugün hamile kalma oranım teste göre /29 ihtimal veriyor yarın ise /33 en fazla bu günlerin oranı yüksekti daha önce bi deneyimim olmadı eşim benden 8 yaş büyük haliyle istiyoruz sizce kaç gün sonra test yapmalıyım ? Nasıl belli olur beni tecrübeleriniz ile aydınlatırsanız çok sevinirim 😇 Eki Görüntüle 3100104
Catlamadan 12 gun sonra cikar ama bu programlar ortalama olarak gosteriyor ama her kadin farkli zamanlarda yumurtalama goruyor. Bebek kararinda eminseniz ovulasyon testi kullanmanizi tavsiye ederim degerlendirmeleriniz kesin olur. Rabbim gonlunuze gore versin

Catlamadan 12 gun sonra cikar ama bu programlar ortalama olarak gosteriyor ama her kadin farkli zamanlarda yumurtalama goruyor. Bebek kararinda eminseniz ovulasyon testi kullanmanizi tavsiye ederim degerlendirmeleriniz kesin olur. Rabbim gonlunuze gore versin
Ovülasyonntesti nedir acaba bu uygulama yanlıntıcı mı yani

Ovülasyonntesti nedir acaba bu uygulama yanlıntıcı mı yani
Yaniltici olup olmadigini anca test yaparak ogrenebilirsiniz. Benim kullandigim programda yumurtlama gunu olarak gosterdigi gun daha yumurtlamam bitmis oluyor yani benimki uymuyor. Ovulasyon testi yada lh testi vucutta bulunan yumurtlama hormonunu gosteren evde yapabiliceginiz testlerden. Adetten sonra basliyorsunuz hergun duzenli ve kurallarina uygun olarak yapinca yumurtlamayi yakaliyorsunuz. Vucutta hormon arttikca test koyulasiyor pik yapiyor o gun sizin yumurtlama gununuz oluyor. Siliklestigi gun catlama gunu deniyor ve bu gunleri degerlendiriyorsunuz.

Back
X