Hamilemiyim...

Çok silik adet gününde tekrar yap bence

Hemen mi çıktı hemen çıktıysa evet gebelik var ama üstünden zaman geçtiyse kuruma çizgisi olabilir

hafif bir çizgi sabah ilk idrar tekrar edin bence adet günü bir daha kontrol edersiniz sonra kan verirsiniz. hayırlı olsun

Bende gördüm inşallah var rabbim isteyen herkese anneliği nasip etsin bende test yapacağım ama negatif olmasından korkuyorum

Bende gördüm inşallah var rabbim isteyen herkese anneliği nasip etsin bende test yapacağım ama negatif olmasından korkuyorum
İnsallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin korkma bak bu benim 2 gebeliğim ilkinin kalbi durdu şuan ben ilk defa 2 sene sonra böyle silik gördüm en azından yap bil varsa takviye alırsın yoksada üzülme her ay yeni bir umut

Ben dört yıldır o silik çizgiyi bile göremedim inan negatif i görünce dünyam başıma yıkılıyor

Canım bence var gibi silik görünüyor. Sence bende var mı bakabilir misin benimde 3 gün var daha reglime sanki silik bi çizgi görür gibi oldum acaba sizde görüyomusunuz

Eklentiler

• B7C4F730-9AAB-4009-A53E-9610414443D0.webp
    149,7 KB · Görüntüleme: 133
  • 39A3357A-87B7-4FA0-A9B2-60AA8BEED650.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 134
Benim son adetim 23.11 tarihiydi sonra 5 ve 9 aralıkta korunmasız ilişkim oldu bel ve kasık ağrımlarım mide bulantılarım mide yanmam diz ağrım var bide halsizlik ve uykusuzluk var test yapmadım daha adetime var diye sizce hamile kalmış olabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…