Hamilemiyim...

Ben bugün söylemesi ayıptır şimdiden özür dilerim tuvalete gittim peçeteye çok açık kırmızı 2 3 nokta kan gördüm ama daha sonra çamaşırıma yada günlük pedime gelen birşey olmamış düşündürdü yine beni

Normal regl tarihin mi peki dikkatli ol yinede kanamani takip et cogalirsa adettir devamı gelmezse yerleşme olabilir

Aynen canım bende öyle okudum belkide bŞka birşeydi zorlama falan yok ama bilmiyom valla
Benimde bu tarz ara kanamam olmuştu baya paniklemistim kimisi kist felan dedi gittim doktorum endişe etme dedi kontrol etti hicbisey yoktu bazen ara kanama olabilir zorlamadan veya kasmadan eğer kanama çok olursa kork demisti

Evet adetime 5 gün kala yani geçen hafta öğrendim 30 değer ile sonra 96 sonra 249 oldu beta şimfi cumartesi keseyi görmeye gidicez
allha saglıkla almayı nasıp etsın ınsallah . bende 25 ınde tam yumurtlama gununde bırlıktelık yasadım psıkoljıkmı bılmıyorum sadce bacak agrısı hıssedıyorum cok ıstıyorum cocuk ya dua et bana ne olur olsun

Amin inşallah tabiki ederim inşallah en kısa zamanda öğrenirsin bir meleğin olucağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…