- 30 Mart 2022
- 7.077
- 4.712
- 123
Sen bana bakma. Bildiğin gibi davran.Haklısın ama insan geciksin istiyor inşallah nasip olur isteyen herkesesen ne kadardır deniyorsun
İnsallah rabbim nasip eder ikimizedeSen bana bakma. Bildiğin gibi davran.
1 yıl oldu benim de
Normal regl tarihin mi peki dikkatli ol yinede kanamani takip et cogalirsa adettir devamı gelmezse yerleşme olabilirBen bugün söylemesi ayıptır şimdiden özür dilerim tuvalete gittim peçeteye çok açık kırmızı 2 3 nokta kan gördüm ama daha sonra çamaşırıma yada günlük pedime gelen birşey olmamış düşündürdü yine beni
Aynen en güzel olanı o ama şimdide zaman geçmiyorBende senin gibi yapicam normalde regl günüm bugün gecikmesini bekleyecem sonra tekrar yapicam
Aynen yada ha oldum ha olacam diyo insanAynen en güzel olanı o ama şimdide zaman geçmiyor
İnşallah ikimizde hamileyizdirrrrAynen yada ha oldum ha olacam diyo insan
Normalde adete 8 günüm var daha gelmedi sabah 8 de 2.3 nokta şeklindeNormal regl tarihin mi peki dikkatli ol yinede kanamani takip et cogalirsa adettir devamı gelmezse yerleşme olabilir
Yani yerlesme kanaması bu kadar erken geldiğini sanmıyorum hemen hemen adet tarihine denk geliyor diye biliyorum sen yinede dikkat et kendine takip etNormalde adete 8 günüm var daha gelmedi sabah 8 de 2.3 nokta şeklinde
Aynen canım bende öyle okudum belkide bŞka birşeydi zorlama falan yok ama bilmiyom vallaYani yerlesme kanaması bu kadar erken geldiğini sanmıyorum hemen hemen adet tarihine denk geliyor diye biliyorum sen yinede dikkat et kendine takip et
Benimde bu tarz ara kanamam olmuştu baya paniklemistim kimisi kist felan dedi gittim doktorum endişe etme dedi kontrol etti hicbisey yoktu bazen ara kanama olabilir zorlamadan veya kasmadan eğer kanama çok olursa kork demistiAynen canım bende öyle okudum belkide bŞka birşeydi zorlama falan yok ama bilmiyom valla
Ben dikkat ediyim ozamam Allah razı olsunBenimde bu tarz ara kanamam olmuştu baya paniklemistim kimisi kist felan dedi gittim doktorum endişe etme dedi kontrol etti hicbisey yoktu bazen ara kanama olabilir zorlamadan veya kasmadan eğer kanama çok olursa kork demisti
Rica ederim ne demekBen dikkat ediyim ozamam Allah razı olsun
Bende valla bugün de yüzümde sivilxe çıkıyorAynen canım bende öyle okudum belkide bŞka birşeydi zorlama falan yok ama bilmiyom valla
naptın canım testınde ne cıktı hamılemısınBen dikkat ediyim ozamam Allah razı olsun
Evet adetime 5 gün kala yani geçen hafta öğrendim 30 değer ile sonra 96 sonra 249 oldu beta şimfi cumartesi keseyi görmeye gidiceznaptın canım testınde ne cıktı hamılemısın
allha saglıkla almayı nasıp etsın ınsallah . bende 25 ınde tam yumurtlama gununde bırlıktelık yasadım psıkoljıkmı bılmıyorum sadce bacak agrısı hıssedıyorum cok ıstıyorum cocuk ya dua et bana ne olur olsunEvet adetime 5 gün kala yani geçen hafta öğrendim 30 değer ile sonra 96 sonra 249 oldu beta şimfi cumartesi keseyi görmeye gidicez
Amin inşallahallha saglıkla almayı nasıp etsın ınsallah . bende 25 ınde tam yumurtlama gununde bırlıktelık yasadım psıkoljıkmı bılmıyorum sadce bacak agrısı hıssedıyorum cok ıstıyorum cocuk ya dua et bana ne olur olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?