Çok çok derinden hafif gözüküyor canım reglin gecikirse tekrar et inşallah hayırlısı olurCanım bence var gibi silik görünüyor. Sence bende var mı bakabilir misin benimde 3 gün var daha reglime sanki silik bi çizgi görür gibi oldum acaba sizde görüyomusunuz
İnşallahÇok çok derinden hafif gözüküyor canım reglin gecikirse tekrar et inşallah hayırlısı olur
Yumurtalama gününe denk geldiyse ve sende veya partenerinde sorun yoksa tabiki bı ihtimal olabilirsin ama istersen adetinin gecikmesini bekleBenim son adetim 23.11 tarihiydi sonra 5 ve 9 aralıkta korunmasız ilişkim oldu bel ve kasık ağrımlarım mide bulantılarım mide yanmam diz ağrım var bide halsizlik ve uykusuzluk var test yapmadım daha adetime var diye sizce hamile kalmış olabilirmiyim
1 sene 3 ay oldu evleneli ben ilk kontrole gitmiştim genel olarak bir sıkıntı gözükmüyor dedi geçen ayda ultrasonla bakıldı kist mist yok dedi ama eşimi bilemem tabiYumurtalama gününe denk geldiyse ve sende veya partenerinde sorun yoksa tabiki bı ihtimal olabilirsin ama istersen adetinin gecikmesini bekle
İnsallah vardır canım daha yeniymissin üzülme yoksa bile psikoloji çok etkiliyor bazen malesef1 sene 3 ay oldu evleneli ben ilk kontrole gitmiştim genel olarak bir sıkıntı gözükmüyor dedi geçen ayda ultrasonla bakıldı kist mist yok dedi ama eşimi bilemem tabi
Evet gerçekten biraz moralim bozuldu ama stres yapmamaya çalışıyorum her anımı etkiliyor çümküİnsallah vardır canım daha yeniymissin üzülme yoksa bile psikoloji çok etkiliyor bazen malesef
Aynen öyle ya hayatı istemeden kendimize zindan ediyoruzEvet gerçekten biraz moralim bozuldu ama stres yapmamaya çalışıyorum her anımı etkiliyor çümkü
Aynen öyle sende belirti var mı?Aynen öyle ya hayatı istemeden kendimize zindan ediyoruz
Ben bu ay ovulasyon takip ettim değerlendirdim ondan 1 hafta sonra ciddi bel ağrım başladı ilk defa böyle bel ağrısı yaşıyorum 1 haftadır da ara ara kasıklarımda batma var adetime 3 gün varken gebelik testi yapmıştım burayada atım bak istersen silik biraz erken gebelik testi değildi elimdeki normal testi adetimin gecikmesini bekliyorum bende suanAynen öyle sende belirti var mı?
İnşallah hamile çıkarsın böyle olunca pozitif diyolar ama hayırlısıyla pozitif çıksın inşallah. Bende de aynı belirtiler varda işte adetime daha 8 varBen bu ay ovulasyon takip ettim değerlendirdim ondan 1 hafta sonra ciddi bel ağrım başladı ilk defa böyle bel ağrısı yaşıyorum 1 haftadır da ara ara kasıklarımda batma var adetime 3 gün varken gebelik testi yapmıştım burayada atım bak istersen silik biraz erken gebelik testi değildi elimdeki normal testi adetimin gecikmesini bekliyorum bende suan
İnşallah ikimizinde vardır canım benim senin daha varmış adetine inşallah olmusturİnşallah hamile çıkarsın böyle olunca pozitif diyolar ama hayırlısıyla pozitif çıksın inşallah. Bende de aynı belirtiler varda işte adetime daha 8 var
Ay inşallah Canımİnşallah ikimizinde vardır canım benim senin daha varmış adetine inşallah olmustur
Bende senin gibiyim canım normalde bugün adet olmam lazım nolcak bilmiyorum kendimi çok sis hissediyorum. Yaptığın test neydi benimki normal testi erken olan değil 3 gün kala yaptım silik çıktı şimdi gecikirse bı kaç gün tekrarlamayi dusunuyorumBende de adetime 9 gün kala bel ağrısı , kasikda ağrı ve kramplar oldu test yaptım negatif bugünde adetime 6 gün var , şimdide tuvalaet e gdiiyoeum çok ve sık sık ve arada ateş basıyor karnıma iğne gibi sancılar bazen miğde bulantisi sabah test yaptım yine negatif napcam bilmiyorum
Bugün adet gününüzse yapın varsa çıkar zatenBende senin gibiyim canım normalde bugün adet olmam lazım nolcak bilmiyorum kendimi çok sis hissediyorum. Yaptığın test neydi benimki normal testi erken olan değil 3 gün kala yaptım silik çıktı şimdi gecikirse bı kaç gün tekrarlamayi dusunuyorum
Benim labmen diye bir test onu yaptım sende yine silik çıkmış yani ihtimal daha ii benimki direk negatif çıktı ben sanırım adetin gecikmesini bekleyeceğim yoksa gerçekten üzülüyorum bu sefer de negatif görünceBende senin gibiyim canım normalde bugün adet olmam lazım nolcak bilmiyorum kendimi çok sis hissediyorum. Yaptığın test neydi benimki normal testi erken olan değil 3 gün kala yaptım silik çıktı şimdi gecikirse bı kaç gün tekrarlamayi dusunuyorum
Evet adet günüm hala olmadım ama çok korkuyorum ya negatif se diye gecikmesini bekleyin diyorumBugün adet gününüzse yapın varsa çıkar zateno gün silik çıkmış,varsa koyulaşmıştır
Bende senin gibi yapicam normalde regl günüm bugün gecikmesini bekleyecem sonra tekrar yapicamBenim labmen diye bir test onu yaptım sende yine silik çıkmış yani ihtimal daha ii benimki direk negatif çıktı ben sanırım adetin gecikmesini bekleyeceğim yoksa gerçekten üzülüyorum bu sefer de negatif görünce
Yani evet insan korkuyor negatif görmeye ama adet olsanız da negatif görmüş kadar olmayacak mısınızEvet adet günüm hala olmadım ama çok korkuyorum ya negatif se diye gecikmesini bekleyin diyorum
Haklısın ama insan geciksin istiyor inşallah nasip olur isteyen herkeseYani evet insan korkuyor negatif görmeye ama adet olsanız da negatif görmüş kadar olmayacak mısınızikisi de aynı şey
Ben artık negatif göre göre alıştımartık işlemiyor birgün göreceğiz inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?