Hamilemiyim

missdefnie

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2023
118
20
13
Kızlar bu ay rahim filmi çektirdim ovulasyon kitide kullandım iki gün yumurtlama iki gün çatlama şeklinde 4 günü değerlendirdik adetime bir hafta var yumurtlama döneminden sonra burun akıntısı yaşadım ateşim birkaç gündür geçmiyor baş ağrısı eşliğinde ağzımda aftlar çıktı kasıkalrımda hafif batmalar ara ara da mide yanmalarım var sizce hamile miyim

2-3 gün sonra idrar testi yapın. Hepsinin sebebi rahim filmide olabilir, hamilelikte.. Bu yaşadıklarınızla kimse size hamilesiniz yada değilsiniz diyemez.
Umarım hamilesinizdir🙏🌸

Kizlar bakarmisiniz acil

Eklentiler

• Screenshot_20230319-150621.webp
    Screenshot_20230319-150621.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 101
Kızlar bu ay rahim filmi çektirdim ovulasyon kitide kullandım iki gün yumurtlama iki gün çatlama şeklinde 4 günü değerlendirdik adetime bir hafta var yumurtlama döneminden sonra burun akıntısı yaşadım ateşim birkaç gündür geçmiyor baş ağrısı eşliğinde ağzımda aftlar çıktı kasıkalrımda hafif batmalar ara ara da mide yanmalarım var sizce hamile miyim
Yumurtlama olduğu sıralarda bende çok hasta olmuştum. Ateşim vardı, baş ağrısı ve vücut ağrısı yüzünden çok kıvranmıştım… hamilelikle bir alakası varmıydı bilmiyorum ama tam o zamana denk gelmesi kafamı karıştırmıştı. İnşallah hamilesindir cnm🤲🏻

Yumurtlama olduğu sıralarda bende çok hasta olmuştum. Ateşim vardı, baş ağrısı ve vücut ağrısı yüzünden çok kıvranmıştım… hamilelikle bir alakası varmıydı bilmiyorum ama tam o zamana denk gelmesi kafamı karıştırmıştı. İnşallah hamilesindir cnm🤲🏻
Evet yumurtlamadan sonra burun akıntısı ateş hali hiç geçmedi zaten ara ara basıyor be vücut sıcaklığım normal değil bekliyorum bakalım bazı kadınlarda oluyormuş vücut direnci düştüğü için

Adete 4 gün var idrar testi yaptım normal olanlardan negatif çıktı erken mi daha
Adete 4 gün kala erken gebelik testim bile negatifti cnm. 3 gün kala hem erken gebelik hem kaset test çoooook silik çizgi çıkarmıştı.

Back
X