Hamilemiyim

morlukiz32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2023
7
0
1
27
Arkadaşlar merhaba size bi sorum olucak ben adetime 8 gün kala kan değerlerimi ölçtürmüş tüm tüm hepsine baktığı için Beta hcg 7 çıktı sonra iki gün sonra tekrar kan verdim Şehir hastanesi nde bu sefer iki çıktı Allah Allah dedim şüphelendim sağlık ocağında ertesi gün tekrar kan verdim 4.1 çıktı bu sefer de adetime 5 gün vardı sizce ben hamilemiyim dir. Böle bişey başına gelen varmı?

Dis gebelik gibi gorunuyor bir doktora görün

Bu değerle kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz, regl gününde kanama olacak değer sıfırlanacaktır.
Gebelik istiyorsanız bence genel kontrol için kadın doğuma gidip muayene olmalısınız.

Bu değerle kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz, regl gününde kanama olacak değer sıfırlanacaktır.
Gebelik istiyorsanız bence genel kontrol için kadın doğuma gidip muayene olmalısınız.
Yarın ilk işim hastane olucak normal adet günüm bugün kasıklarım sızlıyor karnım çok şişti gaz problemim var korktum şuan kozlar dua edin bana

Bebeğim aynı hastanede aynı saatlerde yaptırmadıysan bile değerler fark edebilir. Sen pozitif düşün ama negatif ihtimalleri de aklından çıkarıp çok umutlu gitme. Ve bence regl gününün geçmesini bekle öyle kontrole git. Diğer türlü kendini, eşini ve seninleyse bebeğini yıpratma.

Evet kesinlikle katılıyorum

Ya aslında korkuyorum bugün adet günüm normalde şuan belim kasıklarımda ağrı bide halsizlik var elim hiçbir işe gitmiyor beklicem inşallah sağlıklı hamileyimdir yarın sabah sağlık Ocağı bana gidip kan vermeyi düşünüyorum böle beklemek var mı yokmu diye düşünmek çok kötü

Eğer sizin için hayırlıysa olmasını dilerim. Umarım her şey gönlünüzce olur, böyle söylemesi kolay diyeceksiniz biliyorum ama her nasip vaktine esirdir, yormayın kalbinizi.

Sonucunuz nedir acaba

Kızlar tekrardan merhaba benim adetim on gün gecikti beşinci gününde nokta Kadar bir kanamam oldu çok azdı yani bugün onuncu günüm ve kanamam gene başladı ama böyle varla yok arası gibi bir şey doktora gitmeye korkuyorum kan vermeye korkuyorum negatif çıkar gene diye sizce ne yapmalıyım yani kanamam çok az adet gibi değil ya stresten mi oldu anlamadım bilmiyorum ya bana bir yardımcı olun benim piskolojim iyice bozuldu

Yarın bı kaset test alın duruma göre pazartesi kan verirsiniz her şey olabilir içinizi ferah tutun. 10 gün gecikme test yapmak için geçerli bı süredir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…