HAMILEMIYIM?

merakediyorum95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2023
33
13
3
30
Merhabalar herkese;
5 aydir bebek istiyoruz. Kistim oldugunu ogrendim. 5,5 cm. Ve bunun icin bugun detayli ultrason istedi doktorum. Icimden bir his test yap dedi sabah ve test yaptim. Silik cizgi cikti ve reglime 5 gun var daha.( Pro doctor hamilelik testi ) Kan verdun fakat yarin oglen cikacagini soyledi doktor. Detayli ultrason bebek acisindan sknti olur mu ? Ve sizce hamilemiyim?

Eklentiler

• 16836164239083274813908884178004.webp
    16836164239083274813908884178004.webp
    102,9 KB · Görüntüleme: 105
Hayırlısı olsun hamileliğiniz çizgilerden çok net belli olmuş ultrasan vs. için erken davranmayın şuan tutunmaya çalışıyor biraz zaman verin bebişe bence :)

Beta hcg 65.1 cikti. Sanirim henuz 3.5-4 haftalik. Insallah saglikla gelisir ve buyur. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Beta HCG 3binleri geçmediği sürece katından ultrasyonla görmek çok zor bilginiz olsun yani gittiginizde doktor goremediginde üzülmeyin diye yazdım ve kendinizde işte hesap edebilirsiniz ne zaman gidiceginizi 2gunde bir 2katin biraz daha fazlası olması gerek HCG değeri o zaman doktora görünürsün Allah sağlıcakla kucaklarimiza almayı nasip etsin

Beta HCG 3binleri geçmediği sürece katından ultrasyonla görmek çok zor bilginiz olsun yani gittiginizde doktor goremediginde üzülmeyin diye yazdım ve kendinizde işte hesap edebilirsiniz ne zaman gidiceginizi 2gunde bir 2katin biraz daha fazlası olması gerek HCG değeri o zaman doktora görünürsün Allah sağlıcakla kucaklarimiza almayı nasip etsin
Tesekkur ederim bende tekrar kan testi vermedim. Persembe gunu vereyim diyorum. Cuma da doktorda bir kese varmi yok mu baktirayim diyorum

Back
X