Bu testler ovulasyon testi sanırımEki Görüntüle 3246011 4 Mayıs tarihinde yumartlama 3 4 gün sonra tekrar koyunoldu adetim 2 gün geçti test yaptım negatif beyaz yoğun bi akıntım geldi sümüksü kıvamda adet gibi şişlik var karnında hamilelik olabilirmi
Bunlar ovulasyon testiEwt hepsinde hamilelik gozukuyor hayirli olsun
4 mayısta yumurtlama görmüşsünüz aslında daha adetinize var gibi görünüyorEki Görüntüle 3246011 ovulasyon testimde 4 Mayıs tarihinde yumartlama 3 4 gün sonra tekrar koyunoldu adetim 2 gün geçti test yaptım negatif beyaz yoğun bi akıntım geldi sümüksü kıvamda adet gibi şişlik var karnında hamilelik olabilirmi
12 Nisan'da son regl tarihim ama düzensiz oluyorum uygulamaya göre bugün 2 gün geçmiş 16 Nisan'da. Sonra değerlendirmeye başladık4 mayısta yumurtlama görmüşsünüz aslında daha adetinize var gibi görünüyor
Uygulamaya bakmayın 4 mayısta yumurtlama olmuş çatlamadan 14 gün sonra adet oluruz daha zaman var yani yumurtamadan 13-14 gün sonra test yapın yanı 17 Mayıs gibi12 Nisan'da son regl tarihim ama düzensiz oluyorum uygulamaya göre bugün 2 gün geçmiş 16 Nisan'da. Sonra değerlendirmeye başladık
Teşekkür ederimUygulamaya bakmayın 4 mayısta yumurtlama olmuş çatlamadan 14 gün sonra adet oluruz daha zaman var yani yumurtamadan 13-14 gün sonra test yapın yanı 17 Mayıs gibi
Teşekkür ederim
bu videoda anlatıyor mesela 7. Dakikaya falan bakabilirsiniz
Şimdi ovulasyon testi yaptım ben ilk defa bu kadar koyu çıktı t sanırım geç yumurtlama benimki4 mayısta yumurtlama görmüşsünüz aslında daha adetinize var gibi görünüyor
Günlere göre tekrardan atar mısınız hepsiniŞimdi ovulasyon testi yaptım ben ilk defa bu kadar koyu çıktı t sanırım geç yumurtlama benimki
Şimdi ovulasyon testi yaptım ben ilk defa bu kadar koyu çıktı t sanırım geç yumurtlama benimki
Sizde herhangi bir hormon sorunu var mıŞimdi ovulasyon testi yaptım ben ilk defa bu kadar koyu çıktı t sanırım geç yumurtlama benimki
Bildiğim kadarıyla yok neden sormuştunuxSizde herhangi bir hormon sorunu var mı
Lh testi ya bu mesela lh yüksekse sizde hep böyle net çıkabilir o yüzden sordum.Bildiğim kadarıyla yok neden sormuştunux
Diğerleri bekleyince biraz koyulaştı adetten 10 15 gün sonra yumurtlama mümkün mü acabaYa aslında net çıktığı günlerde olmuş sadece bugün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?