Hamilemiyim

Evet çok net bugün yumurtlama var . Hep aynı saatlerde yapıyorsunuz dimi
Hergün aynı saatlerde yapıyorum adettiö bitince hemen başladım 3 ay yapmaya başladım ovulasyon yakalayamadom bi türlü işk defa bugün ki gibi koyu gördüm adet gecikmem hep vardı yumurtlamam da geç olmuş olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20230511_172832.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 31
Doktora gitmiş miydin . Adet gecikmesi yaşıyorsan hormon sorunu olabilir çünkü

Çünkü hep bi belirgin çizgi var yani muhtemelen lh değeriniz yüksek. Adetin 3. Günü bir kan verin derim

Doktora gitmiş miydin . Adet gecikmesi yaşıyorsan hormon sorunu olabilir çünkü
Daha önce gittim herkeste olabilir dedi 3 ay gecikti kist çıkmıştı sonra ilaçla geçti hamilelik düşündüğünde folik asit al dedi engel bişey yok demişti

Çünkü hep bi belirgin çizgi var yani muhtemelen lh değeriniz yüksek. Adetin 3. Günü bir kan verin derim
Tamam ben gideyim mutlaka doğum sigortaso yaptırmıştım bebek olması için işlem vb yapılırsa sigorta kapsam dışı kalıyor o yüzden öncesinde gidemiyorum doktora

Tamam ben gideyim mutlaka doğum sigortaso yaptırmıştım bebek olması için işlem vb yapılırsa sigorta kapsam dışı kalıyor o yüzden öncesinde gidemiyorum doktora
Anladım canım benim . Yani bi git hem görmüş olursun ne var ne yok adetliyken hem muayene de yapıyorlar işte . Siz adet olana kadar da bir gün ara vererek ilişkiye girin böyle test biraz kafa karıştırıyor. Bende kullandım ovulasyon testi de bu kadar gözle görülür ikinci çizgi görmedim sürekli o yüzden dedim

19-20-21 yumurtlama olmuş mesela 22 de çatlama olmuş . 18 i de yumurtlama öncesi olduğu için hafif çizgi çıkmış .

Eklentiler

Evet regl günümde gidedeğim inşallah regl olmamda güzel haber alırım gerek kalmaz sizr çok ama çok teşekkür ederim güzel mesajlarınız için

Evet regl günümde gidedeğim inşallah regl olmamda güzel haber alırım gerek kalmaz sizr çok ama çok teşekkür ederim güzel mesajlarınız için
İnşallah gerek kalmaz inşallah ama öyle bir durumda üçüncü günü gidin bi baktırın . Her şey gönlünüzce olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…