Hamilemiyim???

duru1503

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
837
300
53
28
Adetim 11 temmuz olması lazımdı 8 temmuz aksam 9 temmuzda sabah ilk idrarla test yaptım negatif adetim 2 gün gecikti hep gunu gunune hasta olurum adet olacağıma dair belirtide yok hamile isem adet noncesi yaptigim kaset test neden negatif yardımcı olurmusunuz🙏🙏🙏

Adetim 11 temmuz olması lazımdı 8 temmuz aksam 9 temmuzda sabah ilk idrarla test yaptım negatif adetim 2 gün gecikti hep gunu gunune hasta olurum adet olacağıma dair belirtide yok hamile isem adet noncesi yaptigim kaset test neden negatif yardımcı olurmusunuz🙏🙏🙏
Testi tekrarla canım genelde bat günü çıkıyor kaset testlerde

Merhaba,

Bende günü gününe adet olan biriyim ama bu ay adetim 4 gün gecikti 2. Gün test yaptım çıkmadı. 3. Gün bekledim yine adet olmadım 4. Gün öğlene doğru adet oldum.
Havalardan mı bilmiyorum stres mevsimsel geçişlerden dolayı gecikmeler oluyor.
Ama umarım hamilesinizdir🙏

Merhaba,

Bende günü gününe adet olan biriyim ama bu ay adetim 4 gün gecikti 2. Gün test yaptım çıkmadı. 3. Gün bekledim yine adet olmadım 4. Gün öğlene doğru adet oldum.
Havalardan mı bilmiyorum stres mevsimsel geçişlerden dolayı gecikmeler oluyor.
Ama umarım hamilesinizdir🙏
Belkide dediğiniz gibidir valla bilmiyorum. Adet olacakmışım gibi oynaşma var kasıklarimda sol taraf hafiften batiýo bazende sağ bilemiyorum suan bişey yok

Belkide dediğiniz gibidir valla bilmiyorum. Adet olacakmışım gibi oynaşma var kasıklarimda sol taraf hafiften batiýo bazende sağ bilemiyorum suan bişey yok
Aynı şeyler bendede oldu gecikti dedim ya adetim kesin hamileyim dedim ama sonuç regl. Ama tabiki herkeste aynı olacak değil belkide siz hamilesinizdir testlerde felan çıkmamış olabilir geç döllenme felan olmuş olabilir. Bissürü ihtimal var yani 2 gün felanda bekleyin bakalım.

1 hafta gecikmeyle idrarda negatif kanda pozitif çıkan var belli olmaz geç döllenme vs olabilir de

1 hafta gecikmeyle idrarda negatif kanda pozitif çıkan var belli olmaz geç döllenme vs olabilir de
Adetten 2 gün önce yaptim ilk idrarla negatifti yani bilmiyorum ya stresten yaptım şimdi hic gelmeyecek adetten iki gün önce yapıp çıkmayıp adet günü çıkan varmış test yapmamın üstünden 4 gün geçti

Adetten 2 gün önce yaptim ilk idrarla negatifti yani bilmiyorum ya stresten yaptım şimdi hic gelmeyecek adetten iki gün önce yapıp çıkmayıp adet günü çıkan varmış test yapmamın üstünden 4 gün geçti
Cnm bnce tekrarla testini geç döllenme vs oluyor velarsa zatn çıkar teste artık adetin gectiyse

Dayanabilirseniz tabi
Ya endişeliyim çok. kötü sonuçla karşılaşmaktan korkuyorum açıkçası hala adet olacakmışım gibi birseý yok gün içinde ara ara çok hafif sanki adet olacakmışım gibi karın agrim oluyo çok çok hafif sekilde sonra geçiyor göğüslerim sis damarlarim görünüyor artık cumartesi gününü beklicem sanırım ya daha net sonuç alabilmek için idrarda çıkar mı dogru sonuç

Ya endişeliyim çok. kötü sonuçla karşılaşmaktan korkuyorum açıkçası hala adet olacakmışım gibi birseý yok gün içinde ara ara çok hafif sanki adet olacakmışım gibi karın agrim oluyo çok çok hafif sekilde sonra geçiyor göğüslerim sis damarlarim görünüyor artık cumartesi gününü beklicem sanırım ya daha net sonuç alabilmek için idrarda çıkar mı dogru sonuç
Adetiniz geçmişse çıkar idrardada

Bende de hep negatif çıktı benimde 11 temmuzdu bugün kan verdim sonucu yarın çıkıcak yani test kesin sonuç değil zaten kanda beta hcg baktırın

Merhabalar ben 29 temmuzda adet oldum ovülasyon testiyle yumurtlama takibi yaptım ağustos 7sinde pik gördüm daha sonra 8 9 10 11 12 Ağustos da pik devam etti 13 ve 14 Ağustos da silik oldu pik bu kadar süre olur mu sizce benim bildiğim en fazla 2 gün.
Şimdi adetime 5 gün kaldı bel ağrım ve karnımda biraz hareketlenme var biraz önce lavobada afedersiniz çok özür dileyerek söylüyorum sarı uzayan sümüksü bir akıntı gördüm ümitlenmek istemiyorum böyle bir durum yaşayan var mı

Back
X