Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testi tekrarla canım genelde bat günü çıkıyor kaset testlerdeAdetim 11 temmuz olması lazımdı 8 temmuz aksam 9 temmuzda sabah ilk idrarla test yaptım negatif adetim 2 gün gecikti hep gunu gunune hasta olurum adet olacağıma dair belirtide yok hamile isem adet noncesi yaptigim kaset test neden negatif yardımcı olurmusunuz![]()
Adetten önce çıkanlar varmış ama çıkmadı yani test yapsam çıkma ihtimali varmiTesti tekrarla canım genelde bat günü çıkıyor kaset testlerde
2 gun öncesinde yapmıştım negatif simdi 2 gün gecince dedim acaba stres mi yapiyorum aliyimmi test yoksa 2 gün daha bekliyim miTesti tekrarla canım genelde bat günü çıkıyor kaset testlerde
Var genelde adet günü çıkıyorAdetten önce çıkanlar varmış ama çıkmadı yani test yapsam çıkma ihtimali varmi
Sen bilirsin eğer 2 gün daha sabredebileceksen bekle 2 gün sonra yap2 gun öncesinde yapmıştım negatif simdi 2 gün gecince dedim acaba stres mi yapiyorum aliyimmi test yoksa 2 gün daha bekliyim mi
Merhaba,Adetim 11 temmuz olması lazımdı 8 temmuz aksam 9 temmuzda sabah ilk idrarla test yaptım negatif adetim 2 gün gecikti hep gunu gunune hasta olurum adet olacağıma dair belirtide yok hamile isem adet noncesi yaptigim kaset test neden negatif yardımcı olurmusunuz![]()
Belkide dediğiniz gibidir valla bilmiyorum. Adet olacakmışım gibi oynaşma var kasıklarimda sol taraf hafiften batiýo bazende sağ bilemiyorum suan bişey yokMerhaba,
Bende günü gününe adet olan biriyim ama bu ay adetim 4 gün gecikti 2. Gün test yaptım çıkmadı. 3. Gün bekledim yine adet olmadım 4. Gün öğlene doğru adet oldum.
Havalardan mı bilmiyorum stres mevsimsel geçişlerden dolayı gecikmeler oluyor.
Ama umarım hamilesinizdir![]()
Aynı şeyler bendede oldu gecikti dedim ya adetim kesin hamileyim dedim ama sonuç regl. Ama tabiki herkeste aynı olacak değil belkide siz hamilesinizdir testlerde felan çıkmamış olabilir geç döllenme felan olmuş olabilir. Bissürü ihtimal var yani 2 gün felanda bekleyin bakalım.Belkide dediğiniz gibidir valla bilmiyorum. Adet olacakmışım gibi oynaşma var kasıklarimda sol taraf hafiften batiýo bazende sağ bilemiyorum suan bişey yok
Adetten 2 gün önce yaptim ilk idrarla negatifti yani bilmiyorum ya stresten yaptım şimdi hic gelmeyecek adetten iki gün önce yapıp çıkmayıp adet günü çıkan varmış test yapmamın üstünden 4 gün geçti1 hafta gecikmeyle idrarda negatif kanda pozitif çıkan var belli olmaz geç döllenme vs olabilir de
Cnm bnce tekrarla testini geç döllenme vs oluyor velarsa zatn çıkar teste artık adetin gectiyseAdetten 2 gün önce yaptim ilk idrarla negatifti yani bilmiyorum ya stresten yaptım şimdi hic gelmeyecek adetten iki gün önce yapıp çıkmayıp adet günü çıkan varmış test yapmamın üstünden 4 gün geçti
Oylemi diyorsunuz yaa calisiyorumda akşamları kapali oluyor eczaneler eşimede belli etmek istemiyorum eğer cumartesi gününe kadar olmazsam gidip kan veririmCnm bnce tekrarla testini geç döllenme vs oluyor velarsa zatn çıkar teste artık adetin gectiyse
Dayanabilirseniz tabiOylemi diyorsunuz yaa calisiyorumda akşamları kapali oluyor eczaneler eşimede belli etmek istemiyorum eğer cumartesi gününe kadar olmazsam gidip kan veririm
Ya endişeliyim çok. kötü sonuçla karşılaşmaktan korkuyorum açıkçası hala adet olacakmışım gibi birseý yok gün içinde ara ara çok hafif sanki adet olacakmışım gibi karın agrim oluyo çok çok hafif sekilde sonra geçiyor göğüslerim sis damarlarim görünüyor artık cumartesi gününü beklicem sanırım ya daha net sonuç alabilmek için idrarda çıkar mı dogru sonuçDayanabilirseniz tabi
Adetiniz geçmişse çıkar idrardadaYa endişeliyim çok. kötü sonuçla karşılaşmaktan korkuyorum açıkçası hala adet olacakmışım gibi birseý yok gün içinde ara ara çok hafif sanki adet olacakmışım gibi karın agrim oluyo çok çok hafif sekilde sonra geçiyor göğüslerim sis damarlarim görünüyor artık cumartesi gününü beklicem sanırım ya daha net sonuç alabilmek için idrarda çıkar mı dogru sonuç
Bende de hep negatif çıktı benimde 11 temmuzdu bugün kan verdim sonucu yarın çıkıcak yani test kesin sonuç değil zaten kanda beta hcg baktırınAdetim 11 temmuz olması lazımdı 8 temmuz aksam 9 temmuzda sabah ilk idrarla test yaptım negatif adetim 2 gün gecikti hep gunu gunune hasta olurum adet olacağıma dair belirtide yok hamile isem adet noncesi yaptigim kaset test neden negatif yardımcı olurmusunuz![]()