- 18 Eylül 2023
- 77
- 15
- 3
- 25
- Konu Sahibi dualarmkablolsn
-
niye korkuyorsunuz, öncesinde olumsuz bi gebelik mi geçirdiniz?Beta HCG 76 hamilelik varmı sizce iki gün sonra tekrar çağırdı ya düşerse değer çok.korkuyorum adet olcak gibi sancım.var testler pozitif ama
Hayır ilk gebeliğim ama.her an adet olursam die.korkuyorumniye korkuyorsunuz, öncesinde olumsuz bi gebelik mi geçirdiniz?
Var var maşallah regli kaç gün geciktiBeta HCG 76 hamilelik varmı sizce iki gün sonra tekrar çağırdı ya düşerse değer çok.korkuyorum adet olcak gibi sancım.var testler pozitif ama
O korku bendede vardi. Korka korka bebegimi erken dogurdum. Icinizi ferah tutun stres yapmayin benim gibi.Hayır ilk gebeliğim ama.her an adet olursam die.korkuyorum
4 cnmVar var maşallah regli kaç gün gecikti
Canım reglin gectimiBeta HCG 76 hamilelik varmı sizce iki gün sonra tekrar çağırdı ya düşerse değer çok.korkuyorum adet olcak gibi sancım.var testler pozitif ama
Evet 4 günCanım reglin gectimi
Bar canım hayırlı olsun benimde adetim 4 gün geçtiğinde değerim 72di
Stres yapma hamilesin adet olmazsın inşaAllah sağlıkla artar
Daha çok küçük geç döllenme olmuş maşallah sağlıkla artsın sağlıkla büyüsün gelsin inşallah
Amin cnm Allah razı olsun ama çok korkuyorum değer düşerse veya her an adet olck gibi hissediyorum sancı varDaha çok küçük geç döllenme olmuş maşallah sağlıkla artsın sağlıkla büyüsün gelsin inşallah
Neden güzel düşünmüyorsun ? Sancı olması normal adet olcak gibi ağrının olması da normal. Strese girip olumsuz etkileme kendini güzel düşün güzel olsun teslim ol Allah’aİnşallah cnm bnm vallahi çok stresliyim düşerse değer die her an adet olcm givi hissediyorum
Hemen özele git valla devlete bile değil ilaç başlar durumuna göre aksatma devamlı yat dinlen valla eskiler der yapar mısın bilmem beline yastık koy ayağını dik yukarı düşürdüm ben ama düşüğümde ne zaman yapsam bebeğim yukarı çıkardı karnımdaAmin cnm Allah razı olsun ama çok korkuyorum değer düşerse veya her an adet olck gibi hissediyorum sancı var
Cnm önce keseyi devlette tespit edip özele gidicem Allah'ım razı olsun cnm benmHemen özele git valla devlete bile değil ilaç başlar durumuna göre aksatma devamlı yat dinlen valla eskiler der yapar mısın bilmem beline yastık koy ayağını dik yukarı düşürdüm ben ama düşüğümde ne zaman yapsam bebeğim yukarı çıkardı karnımda
Canım hayırlı olsun , hiç korkup stres yapma nolur kendini…Amin cnm Allah razı olsun ama çok korkuyorum değer düşerse veya her an adet olck gibi hissediyorum sancı var
Allah razı olsun cnm benm insallah kurban olduğum RabbimNeden güzel düşünmüyorsun ? Sancı olması normal adet olcak gibi ağrının olması da normal. Strese girip olumsuz etkileme kendini güzel düşün güzel olsun teslim ol Allah’a
Allah razı olsun cnm benm cnm 2 gün arayla 8 test yaptım silik çizgi git gide netleşti sonra kan verdim regl gecikmeden de siliktiCanım hayırlı olsun , hiç korkup stres yapma nolur kendini…
Bebişini düşün , onun doğacağı günü düşün , yavrunu kucağına alcağın günü düşün. Stres olma annesi miniğini üzme…
Daha önce test yaptın mı kuzum , regl gecikince mi öğrendin ?
Benim iki gün kaldı bat a belirtiler var ama testte bişi yok acaba mı dedim , hayırlısı olsun inşallah canım benim..Allah razı olsun cnm benm cnm 2 gün arayla 8 test yaptım silik çizgi git gide netleşti sonra kan verdim regl gecikmeden de silikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?