Üstüne görme bence hamilesin kuzum srn acile git kan ver direktAdetime 13 gün var daha son adet tarihim 20 haziran yumurtlamaya kadar 3 ilişki oldu bu kadar erken test sonuç veriri mi ki bugün öyle kist göstermeye gittim ultrasonda bakarken doktor olsa görmez miydi keseyi kist var dedi 3 cm
Baya baya 2. Çizgi var hamile olma ihtimalin yüksek bir test daha yapıp bence kan ver dedim gönlünce olsunAdetime 13 gün var daha son adet tarihim 20 haziran yumurtlamaya kadar 3 ilişki oldu bu kadar erken test sonuç veriri mi ki bugün öyle kist göstermeye gittim ultrasonda bakarken doktor olsa görmez miydi keseyi kist var dedi 3 cm
Aynen bı daha yapacam ama biraz geçsin öyle yapım diyorum teşekkür ederimBaya baya 2. Çizgi var hamile olma ihtimalin yüksek bir test daha yapıp bence kan ver dedim gönlünce olsun
Ama bugün ultrasonda kist bakarken görmez miydi doktor öyle olsa o aklımı karıştırdi birazÜstüne görme bence hamilesin kuzum srn acile git kan ver direkt
Bayağı belirgin bu adet zamanına da daha çok varmışAdetime 13 gün var daha son adet tarihim 20 haziran yumurtlamaya kadar 3 ilişki oldu bu kadar erken test sonuç veriri mi ki bugün öyle kist göstermeye gittim ultrasonda bakarken doktor olsa görmez miydi keseyi kist var dedi 3 cm
Evet o yüzden şaşırdım acaba adet gördüm ya o zamanda da mi hamileydim acaba yada kimyasal gebelik veya boş gebelik falan mıdır o yüzden mi böyle çıktı bilemedimBayağı belirgin bu adet zamanına da daha çok varmış
Ama üstüne görme nasıl oluyir bilmiyorum ama bildiğim adet gibi oldumÜstüne görme bence hamilesin kuzum srn acile git kan ver direkt
Ultrasonda kese görmek için çok erkenAdetime 13 gün var daha son adet tarihim 20 haziran yumurtlamaya kadar 3 ilişki oldu bu kadar erken test sonuç veriri mi ki bugün öyle kist göstermeye gittim ultrasonda bakarken doktor olsa görmez miydi keseyi kist var dedi 3 cm
Her doktor doğru söylicek değilAma bugün ultrasonda kist bakarken görmez miydi doktor öyle olsa o aklımı karıştırdi biraz
Hmm anladım biraz daha bekleyim o zmn giderim eşim yanımda olmadığı için gidemem aciledeHer doktor doğru söylicek değil
Kan verip takipte mi kalsanız ki düzenli ben en son kanama şeklinde ki gebelikte dış gebelik yaşadım daEvet o yüzden şaşırdım acaba adet gördüm ya o zamanda da mi hamileydim acaba yada kimyasal gebelik veya boş gebelik falan mıdır o yüzden mi böyle çıktı bilemedim
Belirtileriniz nasıldı pekiKan verip takipte mi kalsanız ki düzenli ben en son kanama şeklinde ki gebelikte dış gebelik yaşadım da
Ben adet günümde adet oldum aslında bilmiyordum 11 gün geçti kanamam geçmiyor sonra ciddi bi şekilde kasık ağrısı ile hastaneye gittim test de yapmışlar hamileyim ama malesef ultrasında bakıldı ki dış gebelik idiBelirtileriniz nasıldı peki
Yaa çok geçmiş olsun benim ki normal bı sekilde 3 gün normal kanama sonra azaldı bittiBen adet günümde adet oldum aslında bilmiyordum 11 gün geçti kanamam geçmiyor sonra ciddi bi şekilde kasık ağrısı ile hastaneye gittim test de yapmışlar hamileyim ama malesef ultrasında bakıldı ki dış gebelik idi
Siz takipte kalın yine de kanı düzenli verin kese görülmesine az kalmış zaten inşallah sağlıkla ilerler bizlere de dua edin bize de nasip olsunYaa çok geçmiş olsun benim ki normal bı sekilde 3 gün normal kanama sonra azaldı bitti
Umarım hamileyimdir inşallah isteyen herkese nasip etsin inşallahSiz takipte kalın yine de kanı düzenli verin kese görülmesine az kalmış zaten inşallah sağlıkla ilerler bizlere de dua edin bize de nasip olsun
Bizi de haber edin olur mu merak ettimUmarım hamileyimdir inşallah isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?