Hamilemiyim

basak2121

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2025
130
40
13
29
Adetime 13 gün var daha son adet tarihim 20 haziran yumurtlamaya kadar 3 ilişki oldu bu kadar erken test sonuç veriri mi ki bugün öyle kist göstermeye gittim ultrasonda bakarken doktor olsa görmez miydi keseyi kist var dedi 3 cm

Eklentiler

• IMG_20250704_150401.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 65
Kasik kısmımda çok ağrı var. O yüzden gittim aslında doktora da meme hassasiyetimde var ama yumurtlama dönemidir diye önemsemedim acikcasi

Bundan öncede adet olmadan önce silik görmüştüm ama adet oldum sonrasında bilemdim şimdi

Üstüne görme bence hamilesin kuzum srn acile git kan ver direkt

Baya baya 2. Çizgi var hamile olma ihtimalin yüksek bir test daha yapıp bence kan ver dedim gönlünce olsun

Bayağı belirgin bu adet zamanına da daha çok varmış

Ultrasonda kese görmek için çok erken

Evet o yüzden şaşırdım acaba adet gördüm ya o zamanda da mi hamileydim acaba yada kimyasal gebelik veya boş gebelik falan mıdır o yüzden mi böyle çıktı bilemedim
Kan verip takipte mi kalsanız ki düzenli ben en son kanama şeklinde ki gebelikte dış gebelik yaşadım da

Belirtileriniz nasıldı peki
Ben adet günümde adet oldum aslında bilmiyordum 11 gün geçti kanamam geçmiyor sonra ciddi bi şekilde kasık ağrısı ile hastaneye gittim test de yapmışlar hamileyim ama malesef ultrasında bakıldı ki dış gebelik idi

Yaa çok geçmiş olsun benim ki normal bı sekilde 3 gün normal kanama sonra azaldı bitti

Yaa çok geçmiş olsun benim ki normal bı sekilde 3 gün normal kanama sonra azaldı bitti
Siz takipte kalın yine de kanı düzenli verin kese görülmesine az kalmış zaten inşallah sağlıkla ilerler bizlere de dua edin bize de nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…