- 31 Ekim 2025
- 21
- 1
- 1
- 21
- Konu Sahibi zeynepaksy
-
Hayırlı olsun evet hamilesinizAcil bakarmısınız hamilemiyim reglim 1 hafta gecikti dün kan verdim sonuç bu çıktı ama anlamadım bide dün kahve leke geldi bugun sabah bi baktım daha koyulaşmış kırmızı ya döndü regl gibi az öncede tuvalete gidim dedim böyle pıhtı gibi pır diye bişey düştü kasıklarımda ağrıyor biraz yardım edermisiniz
Bu durumu sağlık ocağını arayıp bilgilendirin veya kadın doğum doktorundan randevu alinHayırlı olsun evet hamilesiniziki günde bir kan testi vererek yükselmeye bakın daha sonra onlar sizi yönlendirir
Bu durumu sağlık ocağını arayıp bilgilendirin veya kadın doğum doktorundan randevu alin1 p
Hamilesiniz tebrik ederim ama bu kadar kanamanız varsa bir doktora gidin bence
Hamilesiniz tebrik ederim ama bu kadar kanamanız varsa bir doktora gidin bence
Devlet hastanesi yada bulunduğun ilde kadın doğum hastanesi varsa oluyor. Ama durumunuza Doktor muayeden sonra karar verir1 pet dolduracak kadar olmadı ama yerleşme kanaması kahve rengi oluyo önceki hamileliğimde öyleydi hafifti şimdide hafif geldi sonra yoğunlaşıp kırmızı oldu o düşen pıhtı yı anlamadım sadece bide beklemiyordum korunuyoduk bir soru daha sorucam devlette kürtaj olunuyormu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kendi isteğimizle olmuyomu yani ne saçma benim 1 tane çocuğum var daha çok küçük çünküDevlet hastanesi yada bulunduğun ilde kadın doğum hastanesi varsa oluyor. Ama durumunuza Doktor muayeden sonra karar verir
Bence geçikirse tekrar deneAdetıme 8 gun var ama meraktan gene erken test yaptım varmı sızce... Öteki
ı ay tüp bebege baslıcaz
Eki Görüntüle 3667319
Teşekkür ederimBence geçikirse tekrar dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?