ahahaahaa ayy çok güldüm yorumunuza Allah iyiliğinizi versin süpersiniz
asude_baharın dediği gibi sperm o kadar güçlü değil hamile değilsin korkma bundan sonra korunurken çift kat kondom kullanırsa eşin daha sağlıklı olur bilgine, ya da hamile kalmak istemiyosan doğum kontrol hapına başla.
ben de sanmıyorum hamile olduğunu. en azından sıfıra yakın bir ihtimal yok denecek kadar az..madem şuan hazır değilsin daha kesin yöntemler denemelisin.
ah be canım keşke o kadarla hamile kalınabilse ..
neler yapıyorumda olmuyo..
sen içini ferah tut hem yumurtlama dönemi değil hemde gerekli durum oluşmamış bana göre..
kısmet valla bende hazır değildim istemiyordum enfeksiyon vardı tek seferlik kazaydı sanki biri ertesi gün hapı almamı engellemiş gibi hapı da alamadım adet sonrası tek seferlik ilişki insanlar aylarca uğraşıyr olmaz derken 18 haftalık hamileyim olacağı varsa olyor kimse önüne geçemiyor sanırsam
Yani kısmet Allah verirse oluyor işte inş Allah gönlüne göre verir hamile değilsindir hazır olmadan olması zor
Ertesi gün hapı sık kullanılırsa dediğin tarzda etkileri olabiliyormuş. Daha önce kullanmadıysan kullan derim bi sakıncası olmaz.. 1 senelik evlilik ve sorunlar içinde o bebeğe yazık olmasın kendin söylüyorsun evliliğim oturmadı diye..
Arkdaslar hepinize teşekkürler ama bşy daha sorcm ya kasıklarımda ağrı ve sarı akıntım var ya pskolojk olarak etkilendlm dlye düşnyrm bu kadr çbk belrti fln olmaz demi
Arkdaslar hepinize teşekkürler ama bşy daha sorcm ya kasıklarımda ağrı ve sarı akıntım var ya pskolojk olarak etkilendlm dlye düşnyrm bu kadr çbk belrti fln olmaz demi
hamile kalmak o kadar kolay olsa keşke... öyle bulaşma ile kalınsaydı ohhooo :)
zaten yumurtlama dönemide bitmiş..bence değilsin...ama yinede az bi süre sonra test yap muhtemelen çıkacaktır...