Bu kadar dert edeceginize ertesi gun hapi alsaniz olmazmiydi...
ertesi gün hapyla ilgili olumsuz seyler duydum hapı içp hamilelği devam edenleri ve butür hamileliklerde bebeğn sakat olabileceği vs bilgisi olan varmı bu konuda
Doğru anladıysam adet bitişinden 3 gün sonra bu durum olmuş.
Yumurtlamamışsın daha.
Hamile kalma şansın çok zayıf canım.
Ayrıca üstüne başına bulaşmasıyla hamile kalınması imkansız.
Evli bir kadın olarak biraz bilgilerini güncellesen fena olmaz:)))
tesekkürler yrm için üstüme derken o bölgenin üstünü kast ettim. Yinede düşük ihtimal mi
Arkadaşlar valla anlatmaya çekiniyorum fakat içim içimi ylyor. Kpss kursuna yazıldım bu yıl 1 yıllık evliyim ve tam oturmuş bi evliliğim yok bana göre gerek eşim ve onun ailesl bakımından sıkıntıda olduğum dönemler çok yasadım ve yaşımda 22 yani hazır hissetmiyrm tam olarak kendlmi bebek içln fakat bugün olan oldu adetim 3gün önce bitti przvt. İle önlem alıyrduk ama çıktı içime değilde üstüme bulaştı ya kafam allak bullak ne zaman öğrenirlm hamilemiym ve olasılık nedlr sizce düşüncelerinizi bekliyrm ya açık yazdım özr dilerlm
Arkadaşlar valla anlatmaya çekiniyorum fakat içim içimi ylyor. Kpss kursuna yazıldım bu yıl 1 yıllık evliyim ve tam oturmuş bi evliliğim yok bana göre gerek eşim ve onun ailesl bakımından sıkıntıda olduğum dönemler çok yasadım ve yaşımda 22 yani hazır hissetmiyrm tam olarak kendlmi bebek içln fakat bugün olan oldu adetim 3gün önce bitti przvt. İle önlem alıyrduk ama çıktı içime değilde üstüme bulaştı ya kafam allak bullak ne zaman öğrenirlm hamilemiym ve olasılık nedlr sizce düşüncelerinizi bekliyrm ya açık yazdım özr dilerlm
adetin bitiminden 3 gün sonra yumurtlama ihtimalin çok düşük ama normalde kaç güne bir oluyosun adeti, batından önceki 14. gün yumurtlarsın bence bişey olmamıştır içini ferah tut, ama hamile olduğunu en erken bat tan 4-5 gün önce net şekilde anlama şansın var bence ondan önce zor anlarsın
ertesi gün hapyla ilgili olumsuz seyler duydum hapı içp hamilelği devam edenleri ve butür hamileliklerde bebeğn sakat olabileceği vs bilgisi olan varmı bu konuda
her ay aynı gün adet oluyrm hemen hemen yani 23 günde bir yumurtlama dönemime var daha en az 5 gün var ama iste lnt.de okuyunca bisyler lnsanın kafası karışyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?