Merhaba arkadaşlar 24mayıs adet oldum 29 mayısta bittim ve 3 gun sonra su gibi kanamam oldu..test aldim fakat negatif. ve cok halsizim basim agriyor midem bulaniyor ve basim donuyor ayaga kalktigimda.. sizce gebelik var midir arkadaslar .. Simdiden cok tesekkur ederim..
Merhaba arkadaşlar 24 aralıkta adet oldum 29 aralikta bittim ve 3 gun sonra su gibi kanamam oldu..test aldim fakat negatif. ve cok halsizim basim agriyor midem bulaniyor ve basim donuyor ayaga kalktigimda.. sizce gebelik var midir arkadaslar .. Simdiden cok tesekkur ederim..
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.. Üstüne görmüş olabilirsin dediler ... Normalde 7 gün sürüyor bu ay nedense azda oldum bi anlamda veremedim açıkcası çok teşekür ederim
idrarla evde yaptığımız testler ilk zamnlar sonuç vermez hamile degilsn galiba canım ama sen beta hcg baktır bnm 10.haftam bulantılarım ve halsizliğim 7.haftadan sonra başladı istiyorsan inş allahım sana da nasip eder...
insallah canlarim... Allah hayirli evlatlar nasip etsin bize ... bakalim hayirlisi artik moralimi bozmuyorum.. cunku cok sıkıldım :) istemiyorumda zaten hic hani istemeyince oluyor ya :)
Canım kendim hesaplıyorum ... Bugün doktora gittim gebelik olabilir ama kendini hazırlama dedi.. Dedim imkansız adet oldum... bilmiyorum kan tahlili felan yapıcak ... :) hayırlısı olsun inşallah