hamilemiyim

zarife94

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
19
7
18
arkadaşlar ben 25 gün arayla adet görüyorum ve bugün 25 gün oldu hamilelikten şüpheleniyorum test yapsam çıkar mı acaba

cıkar cnm gec dollenme olmadıysa benım bırıncısınde cıkmadı ıkıncı hamılelıgımde adetten 3 gun once cıktı

benimde 22 sinde bitti adetim hemen ilişkiye girdim,dünde girdim bugğnde palnalıyorum acaba tutarmı ?

o olmuyor canım yumurtlama dönemine dikkat et hem hergün ilişki de hamile kalmak isteyenlere pek önerilmiyor

yumurtlama dönemimide bilmiyorum ki eve giderken ovülasyon testi mi alsam sence ????

:) ne zormuş hamile kalmak yaaa :) bakalım giderken alayım madem teşekkür ederimm inşallah hemen kalabilirim

silik yumurtlanma olmadıgı anlamda mı ? benımde bugun gelecek hemen yapıcam

Merhaba arkadaslar... adetime 1 hafta kala kasik agrisi yasadim, ve ayni tarihlerden itinaren adet agrisi gibi agri cekiyorum. Surekli wcye kosuyorum adet oldum diye ama akinti geliyor. Akintim cok fazla, karnimda sislik var, kendimi cok halsiz hissediyorum ve ilk kez yuzumde sivilceler cikti. Adetime 3 gun var adet belirtisi gibi ama oyle olsun istemiyorum. Bi fikriniz var mi hamile olabilirmiyim?

Canım merhaba;

Benim adetim 2 gün gecikmişti onun için test yaptığımda öğrendim hamile olduğumu onun öncesinde hiç bir belirti yaşamadım öğrendikten sonra başlıyor belirtiler halsizlikler bence adetinin gecikmesini bekle inşallah hamilesindir :)

Insallah canim, Rabbim isteyen herkese versin.. Bikac gundur agzimda aci bi tat var acaba diyorum? Kendimi dinlemesem iyi olcak galiba, adetime 2 gun var nasil uzun geliyor anlatamam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…