hamilemiyim

Kalb34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
100
11
37
şanlım la bu ayın 6sinda beraber olduk geri çekilme yöntemi ile korunduk ben bi kalktım adet olmuşum iliskiden 6 saat sonra ella ertesi gün hapı kullandim şu an aşırı derecede mide bulantısı ve baş ağrısı var hamile kalmak istemiyorum nikaha daha 4 ay var bir de bu at yasmin kullanmaya başladım acaba o mu yapar bu şikayetleri yoksa ben hamilemiyim lütfen bilgisi olanlar yardım etsin.

şanlım la bu ayın 6sinda beraber olduk geri çekilme yöntemi ile korunduk ben bi kalktım adet olmuşum iliskiden 6 saat sonra ella ertesi gün hapı kullandim şu an aşırı derecede mide bulantısı ve baş ağrısı var hamile kalmak istemiyorum nikaha daha 4 ay var bir de bu at yasmin kullanmaya başladım acaba o mu yapar bu şikayetleri yoksa ben hamilemiyim lütfen bilgisi olanlar yardım etsin.
1.Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir
2.Adet olmuşsun zaten
3.Her mide bulantısı baş ağrısı vs vs hamilelik belirtisi değildir
4.Hamile değilsin

Hamile degilsin
Ama geri cekilme diye bir korunma yontemi yok haberin ola

hamile değilsin kesinlikle...

zaten adet olmuşsun da hamile kalmak istemiyosan korunma yöntemi olmayan geri çekilme olayından vaz geçeceksin.

Adet olduğu halde acaba hamile miyim diye endişelenmek sadece bizim coğrafyanın kızlarına özgü bir şey herhalde. 14252 tane konu okudum böyle. Adet görmüş ve hemen ertesi gün hapın içmişsen hamile kalman mümkün değil rahat ol. Yasmin'i ben de kullanıyorum o bahsettiğin mide bulantısı ve baş ağrısı muhtemelen onun yan etkileridir bende de çok bulantı yapıyordu. Ayrıca hamileliği engellemek istiyorsan daha iyi bir korunma yöntemi kullan bence.

Cıkkss zaten adet oldum diosun
Acele etmeyin çocum yada doğru düzgün korunun gerI cekilme diye bi yöntem yok:KK14:

adet günü hamile kalmayı becerebilirsen bence bir efsane olursun tıp dünyasında :)
Adet olduğumu fark etmedim bir kalktım damla damla gelio sonra 6 gün sürdü adetim ama yinede bazı sitelerde hamile olabilirsiniz dio o korkuttu beni bir de 4 ay var nikaha çok müşkül duruma düşerim benim için dua edermisiniz :KK43:

Adet okurken beraber olduk ya o yüzden hamile kalırım diye aldim
Zaten adet gormussun adet olurken hamile nasıl kalınır bunu bilmiyormusun.Adete 4 yada 5 gun kala beraber olmanizda da hamile kalman imkansız yani :KK51:

Adet olduğumu fark etmedim bir kalktım damla damla gelio sonra 6 gün sürdü adetim ama yinede bazı sitelerde hamile olabilirsiniz dio o korkuttu beni bir de 4 ay var nikaha çok müşkül duruma düşerim benim için dua edermisiniz :KK43:

şimdi öncelikle düğüne 4 ay kalmasına rağmen yine de ilişkiye girmek istiyorsanız ve de hamilelikten bu kadar ödünüz kopuyorsa neden geri çekilme yaptınız?
kondom neden kullanmadınız?
hamile değilsiniz o kesin ama bu şekilde devam ederseniz kalırsınız ve hayatı böyle zindan edersiniz kendinize
yahu düğüne aylar kalmış stres had safhadadır zaten bi de şu cinsellik hamilelik ile nasıl kafanızı bulandırabiliyosunuz

şimdi öncelikle düğüne 4 ay kalmasına rağmen yine de ilişkiye girmek istiyorsanız ve de hamilelikten bu kadar ödünüz kopuyorsa neden geri çekilme yaptınız?
kondom neden kullanmadınız?
hamile değilsiniz o kesin ama bu şekilde devam ederseniz kalırsınız ve hayatı böyle zindan edersiniz kendinize
yahu düğüne aylar kalmış stres had safhadadır zaten bi de şu cinsellik hamilelik ile nasıl kafanızı bulandırabiliyosunuz
Biz aslında söz vermiştik yapmicam diye ama kendiliğinden gelişti :KK43:

Koluna bir çubuk takılıyormus 3 ya da 5 senelik çocuğun olmuyormus
spiral olmasın o
edit:
İmplanon (deri altına implant) nasıl gebelikten korur?
Cilt altına yerleştirilen implant progesteron hormonu salgılayarak gebeliğe karşı koruma sağlar. Progesteron yumurtlamayı engellemesinin yanısıra rahim ağzı salgısının yapısını değiştirerek spermin rahim içinde ilerlemesini bozar.

Ayrıca rahim iç zarının incelmesini sağlayarak döllenmiş yumurtanın burada tutunmasının önüne geçer. Yumurtlamayı engelleme yeteneği estrogen ve progesteron içeren doğum kontrol haplarına göre daha düşüktür.

İmplanon kaç yıl süre ile etkinliğini korur?
İmplanon 3 yıl süre ile gebelikten koruyucudur. Sonra implanonun cerrahi bir kesi ile çıkarılması gereklidir.

Son düzenleme:
X