Hamilemiyim ??

Yagmur8991

Aktif üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
4.935
4.445
133
Arkadaşlar benim adetim geceli 1 hafta oldu tabi korunmuyoruz esimle çocuk istiyoruz. Bende bi acayip durumlar oluştu karnim sisti eskiden olsa rahattı içime çekebiliyordum şimdi öyle değil yüz üstü yatamiyorum sımsıkı karnim midem kalkiyo ama bulanamiyo istahim da açıldı baya ama göğüsleri de hassasiyet faln yok benim bu nasl bi durum bi yardımcı olursanız çok makbule gecicek

Soylediklerinden evet hamile olma ihtimali gorunuyor bende de boyle seyler olmustu ama tes yapman iyi olur tabi emin olman icin

Onu dusundum bekle dedi bazı arkadaşlarım adetin gecikirse o zaman yaparsın dediler ben de çok tereddutluyum. Genelde basım agrisin faln hemen hap içen bi insanım kendimi zor tutuyorum. ya hamileysem bebeğe zarar gelirse diye

Ayni seyleri yasadim basim cok agriyodu ben de hamile olma ihtimalini goz onunde bulundurarak hap kullanmamist iyiki de kullanmamisim) pardon adet olma zamaninin gectigini sandim o zaman evet adetden bi kac gun gecmesi gerek bi de kullandigin testin klavuzunda yaziliyo kac gun sonra kukllana bileceyin insallah hamilesindir tatlim)

İnş istiyoruz valla o zaman en kısa zamanda evde test yapayim ben bakalım ne cikcak sagolun arkadaşlar icim rahatladı valla

Goguslerinde degisiklik var mi? Bi de bisey soyliyim hamile kalmadam bi ay once ben aynen hamilelik belirtileri yasadim 10gun adetimde gecikme oldu ilk defa boyle bi sey yasiyodum 3tane test yaptim negatif cikdi ve cok sasiriyodum ama bu gelecek ayin hamileliyine hazirlik demekmis vucut kendini anne olmaya hazirlarken bile boyle seyler yasaniyor.

İşte benim şaşkınlığim ne goguslerimde bi acıma var nede adetimde düzensizlik oldu 1 hafta önce adetim bitti ve ilişkiye korunmasız girdik adetin ertesi günü ve ondan sonra böyle oldum ben karnim sis midem kalkiyo istifra yok. İlk defa test yapcam bakalım benimkinde ne cikcak inş olumlu birşey çıkar. Siz de mi hamile kalma asamasindasinz

1hafta once bitmisse o zaman hamile kalman icin erken canim ya hormonel degisikliklerdir sen iliskiye devam et 2gun de bir ve ya bi gunde bir iliski yasamaya dikkat et her gun iliskiye girmek hamile kalmanda yararsiz ola bilir umarim yardimci olmusumdur

Aynı durum bendede olmuştu 2 ay üst üste gecikme yaşadım sonra düzene girdi hamile kaldm

Aynı durum bendede olmuştu 2 ay üst üste gecikme yaşadım sonra düzene girdi hamile kaldm
Evet gerci insan sikiliyo bekleme oluyo neden adet gecikmem var ve negatif diye ama onemli olan dua edip morali bozmamak Tanri hepimize hayirli saglikli evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…