hamilemiyim. ..??

nurmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2015
25
0
1
41
Arkadaslar adetim 1 hafta suruyor bitiminden 3 gun sonra iliski olursa gebe kalma ihtimali varmi acaba hamile kalan varmi lutfen yorumlarinizi bekliyorum

Canim adet sonrasi gebe kalan cok var burda arama cubuguna yaz ordan oku bi suru arkadas tecrubelerini paylasmis.bende adet sonrası yumurtluyorum diye dusunerek bu ay denedik bakalim 2 hafta sonra ogrenirim artik tutuyomu adet sonrasi gorucez :)

Ilişkiden zgecan_t, post: 44067650, member: 716851"]Canim adet sonrasi gebe kalan cok var burda arama cubuguna yaz ordan oku bi suru arkadas tecrubelerini paylasmis.bende adet sonrası yumurtluyorum diye dusunerek bu ay denedik bakalim 2 hafta sonra ogrenirim artik tutuyomu adet sonrasi gorucez :)[/QUOTE]

Iliskiden 4 gun sonra kasik ve bel ağrılarım basladi idrara cok cikiyorum 2 gündür gece acikiyorum birseyler yediğim de bu sefer mideme agriyor cok hafif bulanti oluyor bilmiyorum bunlar gebelik mi kafam cok karışık insallah denemeleriniz olumlu olur canim hayirli haberlerini bekliyorum

Aynen canim bnmde kac gundur kasık ağrim var bugun aksama dogru dindi batmalar.belki yumurta catlamasidir beklemedeyim.iliskiden bi hafta sonrada 2 kez pembe akinti geldi baska belirtim yok zaten belirti icin cok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…