Hamilemiyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Roksy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Roksy

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2015
36
11
8
45
Arkadaşlar bir sorum olacak. Adetime 5 gün var lakin ben bugün kan testi yaptırdım ve 3.1 çıktı. Hamile olma ihtimalim nedir? Bilgisi olan lütfen yazsın çok heyecanlıyım yaa..

değer 5 ve üzeri olduğunda kesin gebelikten bahsedilir..

değer yavaş yavaş yükselışte olabilir.. iki üç gün sonra tekrar edin bnce..

Bugün dayanamayıp tekrardan hcg yaptırdım ve bugünkü değerim 30,63 çıktı hamile olma ihtimalim var mı acaba bilgisi olan beni bilgilendirsin lütfen. Normalde yarın regel günüm.

İhtimal var aslında hatta büyük olasılıkla hamilesiniz. düzenli artışı kontrol etmek için iki gün arayla test yaptırmanız iyi olurdu. Sonucu mutlaka kadın doğum uzmanına gösterin. Ve sürekli takip edin. Gebeliğin sağlıklı ilerleyip ilerlemediğini kontrol etmelisiniz ki allah korusun bir sorunda geç davranmayın.
Çok erken davranmışsınız keşke adetiniz 3-4 gün geçince yaptırsaydınız. :)
İnşallah gebeliğiniz sağlıkla ilerler ve bebeğinize kavuşursunuz.

Amin inşallah, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Rabbim herkese nasip etsin inşallah bu güzel kutsal duyguyu. Evet biraz sabırsız davrandım erkenden yaptırdım çok ama çok heyecanlıyım

Amin inşallah, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Rabbim herkese nasip etsin inşallah bu güzel kutsal duyguyu. Evet biraz sabırsız davrandım erkenden yaptırdım çok ama çok heyecanlıyım

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin :) tebrikler

Çok teşekkür ederim, amin inşallah.. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Bugün dayanamayıp tekrardan hcg yaptırdım ve bugünkü değerim 30,63 çıktı hamile olma ihtimalim var mı acaba bilgisi olan beni bilgilendirsin lütfen. Normalde yarın regel günüm.
Canım hamilelik var iki güne bir kan testi yaptır hayırlı olsun

Canm benim ki 26.7 cikmisti iki gun sonra yaptim 84 cikti ve buyuk ihtimal hamilesin tebrik ederim şimdiden

bence.. hadi hayırlısı

Arkadaslar adetim 3 qun qecikdi buqun 3.qun biraz rahatsizim usutmusum.bu yuzden qecikmis olabilirmi ya

İnşallah hamileyimdir canım dediklerin bana iyi geldi valla teşekkür ederim
kız bu ne umtsuzluk sende vallahi ilk cıktıgında dokdor dedi olabilirsin olmayabilirsin ben akıntılarimdan ve cabuk acıkmamdan anladm senin belirtilerin yokmu

Behrim günaydın, aslında çok sık acıkıyorum, göğüslerim acıyor ve karnım şiş ama emin olamıyorum tam :/

Bence hamilesnz idrar testivyapsan silik çıkabilir hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…