Bence hamilesnz idrar testivyapsan silik çıkabilir hayırlı olsun
Bende oyleydim canm ve benimde hic umudum yoktu :) hamilesin yaein yine hcg testi yaptir ve guzel haberi benle paylaşBehrim günaydın, aslında çok sık acıkıyorum, göğüslerim acıyor ve karnım şiş ama emin olamıyorum tam :/
Akıntıni ve sabah ilk idrarini yaparken idrar renginin koyuluguna bak anlarsinArkadaslar adetim 3 qun qecikdi buqun 3.qun biraz rahatsizim usutmusum.bu yuzden qecikmis olabilirmi ya
Yaptın mı merak ettim :)İnşallah canım, bugün yapabilirim dayanamayıp herhalde..
Kız korkma icime dogdu kesin hamilesin benim sozlerim yuzde sekseni dogru cıkıyor sende cikmazsa ilk olacakİş çıkışı kan aldıracağım hastaneden sanırsam 1,5 -2 saate çıkar. Sizinle muhakkak sonucu paylaşacağım
Kız korkma icime dogdu kesin hamilesin benim sozlerim yuzde sekseni dogru cıkıyor sende cikmazsa ilk olacak
Akıntıni ve sabah ilk idrarini yaparken idrar renginin koyuluguna bak anlarsin
Canm yerleşme kanaması var kişiden kişiye degisiyor benim ki ilk ay kahverengi akıntım geliodu hafif lekelenme gibi .. Sırt agrım vardıVallahi ne akıntım var ne de kanamam oldu. Normali mi bu durum bilemedim:/
Canm yerleşme kanaması var kişiden kişiye degisiyor benim ki ilk ay kahverengi akıntım geliodu hafif lekelenme gibi .. Sırt agrım vardı
Canm gözunu korkutmak gibi olmasin ama kese yerlesmesi diyorlar istersen netten arastir . yada araştirma daha cok stresleneceksin . direk test yapmaya git dört göxle sonucunu bekliyorumBenim belki daha çok yeni diyede gelmemiş olabilir canım. Lakin vucut ısım hep yüksek sanki ateşim var gibi..
Herkeste yerleşme kanaması olacak diye bir şart yok. Ben de ne akıntı ne kanama hiç birşey olmamıştı.Canm gözunu korkutmak gibi olmasin ama kese yerlesmesi diyorlar istersen netten arastir . yada araştirma daha cok stresleneceksin . direk test yapmaya git dört göxle sonucunu bekliyorum
Bende aynisini dedim okumadın galiba herkesin bünyesi farklı olabilir dedim .Herkeste yerleşme kanaması olacak diye bir şart yok. Ben de ne akıntı ne kanama hiç birşey olmamıştı.
Bugun adet günüz muyduBugün dayanamayıp tekrardan hcg yaptırdım ve bugünkü değerim 30,63 çıktı hamile olma ihtimalim var mı acaba bilgisi olan beni bilgilendirsin lütfen. Normalde yarın regel günüm.
Acıktan koyuya dönuşuyirNasil olmasi qerekiyo renqinin falan biraz bilqi verirmisin
Nasıl yok birsey anlamadımEvet öyleydi ama yok birşey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?