Hamilemiyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Roksy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Behrim günaydın, aslında çok sık acıkıyorum, göğüslerim acıyor ve karnım şiş ama emin olamıyorum tam :/
Bende oyleydim canm ve benimde hic umudum yoktu :) hamilesin yaein yine hcg testi yaptir ve guzel haberi benle paylaş

Arkadaslar adetim 3 qun qecikdi buqun 3.qun biraz rahatsizim usutmusum.bu yuzden qecikmis olabilirmi ya
Akıntıni ve sabah ilk idrarini yaparken idrar renginin koyuluguna bak anlarsin

İş çıkışı kan aldıracağım hastaneden sanırsam 1,5 -2 saate çıkar. Sizinle muhakkak sonucu paylaşacağım

İş çıkışı kan aldıracağım hastaneden sanırsam 1,5 -2 saate çıkar. Sizinle muhakkak sonucu paylaşacağım
Kız korkma icime dogdu kesin hamilesin benim sozlerim yuzde sekseni dogru cıkıyor sende cikmazsa ilk olacak

Kız korkma icime dogdu kesin hamilesin benim sozlerim yuzde sekseni dogru cıkıyor sende cikmazsa ilk olacak

İnşallah canım yaa.. Ağızından bal damlıyor sonucu paylaşacağım bi kaç saat sonra

Vallahi ne akıntım var ne de kanamam oldu. Normali mi bu durum bilemedim:/
Canm yerleşme kanaması var kişiden kişiye degisiyor benim ki ilk ay kahverengi akıntım geliodu hafif lekelenme gibi .. Sırt agrım vardı

Canm yerleşme kanaması var kişiden kişiye degisiyor benim ki ilk ay kahverengi akıntım geliodu hafif lekelenme gibi .. Sırt agrım vardı

Benim belki daha çok yeni diyede gelmemiş olabilir canım. Lakin vucut ısım hep yüksek sanki ateşim var gibi..

Benim belki daha çok yeni diyede gelmemiş olabilir canım. Lakin vucut ısım hep yüksek sanki ateşim var gibi..
Canm gözunu korkutmak gibi olmasin ama kese yerlesmesi diyorlar istersen netten arastir . yada araştirma daha cok stresleneceksin . direk test yapmaya git dört göxle sonucunu bekliyorum

Canm gözunu korkutmak gibi olmasin ama kese yerlesmesi diyorlar istersen netten arastir . yada araştirma daha cok stresleneceksin . direk test yapmaya git dört göxle sonucunu bekliyorum
Herkeste yerleşme kanaması olacak diye bir şart yok. Ben de ne akıntı ne kanama hiç birşey olmamıştı.

Herkeste yerleşme kanaması olacak diye bir şart yok. Ben de ne akıntı ne kanama hiç birşey olmamıştı.
Bende aynisini dedim okumadın galiba herkesin bünyesi farklı olabilir dedim .

Bugün dayanamayıp tekrardan hcg yaptırdım ve bugünkü değerim 30,63 çıktı hamile olma ihtimalim var mı acaba bilgisi olan beni bilgilendirsin lütfen. Normalde yarın regel günüm.
Bugun adet günüz muydu

Nasil olmasi qerekiyo renqinin falan biraz bilqi verirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…