- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
Canm gözunu korkutmak gibi olmasin ama kese yerlesmesi diyorlar istersen netten arastir . yada araştirma daha cok stresleneceksin . direk test yapmaya git dört göxle sonucunu bekliyorum
Arkadaslar serum adeti geciktirirmi ?
Hamilesiniz Tebrikler..
Ya adet gününüz de kan testiniz kaç çıktı benim 58 cikti da az gibi geldi sizin kaç çıktı merak ettumÇok teşekkür ederim. Darısı bebek bekleyenlerin başına inşallah.. Rabbim hayırlısını versin herkese..
Ya adet gününüz de kan testiniz kaç çıktı benim 58 cikti da az gibi geldi sizin kaç çıktı merak ettum
İnşallah canımBenim 49,39 çıktı normalde dün regel olmam gerekiyordu ama olmadım. Bence hamilesiniz şimdiden hayırlı olsun diyeyim
İnşallah canım
Özellikle yaptığın birsey var miİnşallah canım Rabbim hayırlısını versin inşallah.. Gönlünü fereh tut dikkat et kendine.
Özellikle yaptığın birsey var mi
Benide 22si gibi çağırdı kese için sat 11 aralık benim senin ne zamanFolıc 1 ve vitamin kullanıyorum onun dışında dikkat ediyorum. Ayın 18.de doktora gideceğim normalde bugün gidecektim lakin doktorum gelme dedi daha çok yeni olduğundan sadece keseyi görürüz dedi. Bekliyorum ayın 18'ni canım
Benide 22si gibi çağırdı kese için sat 11 aralık benim senin ne zaman
İnşallah canımBenimde aralık. Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..
Bende verdim sonuç 145 çıktı
İnşallah canım senin bat 8 ocak miydiHadi inşallah yaa.. Hakkımızda hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?