Hamilemiyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Roksy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canm gözunu korkutmak gibi olmasin ama kese yerlesmesi diyorlar istersen netten arastir . yada araştirma daha cok stresleneceksin . direk test yapmaya git dört göxle sonucunu bekliyorum

Canım yaptırdım beta testini sonuç 49,39 çıktı. Şimdiden hayırlı olsun dedi. inşallah kolaylıkla sıkıntısız atlatırım bu günleri. Ayın 18 de doktora gideceğim. Normalde yarın gidecektim lakin erken olduğunu şuan baksak sadece keseyi görürüz dedi, o yüzden bir hafta sonra inşallah belli olacak.

Çok teşekkür ederim. Darısı bebek bekleyenlerin başına inşallah.. Rabbim hayırlısını versin herkese..
Ya adet gününüz de kan testiniz kaç çıktı benim 58 cikti da az gibi geldi sizin kaç çıktı merak ettum

Ya adet gününüz de kan testiniz kaç çıktı benim 58 cikti da az gibi geldi sizin kaç çıktı merak ettum

Benim 49,39 çıktı normalde dün regel olmam gerekiyordu ama olmadım. Bence hamilesiniz şimdiden hayırlı olsun diyeyim

Özellikle yaptığın birsey var mi

Folıc 1 ve vitamin kullanıyorum onun dışında dikkat ediyorum. Ayın 18.de doktora gideceğim normalde bugün gidecektim lakin doktorum gelme dedi daha çok yeni olduğundan sadece keseyi görürüz dedi. Bekliyorum ayın 18'ni canım

Benide 22si gibi çağırdı kese için sat 11 aralık benim senin ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…