- 19 Ocak 2016
- 6
- 2
- 86
- 31
Kizlar merhaba yeni uyeyim ama bir sorum olucak adetim 10 gun gecikti ve bu sabah test yaptim ilk idrarla 8 aylik da evliyim daha once korunmadik ama teste bi bakabilir misiniz ikinci cizgi silik mi yoksa bana mi oyle geliyor acaba
kabus gibi bir gündü Allah beterinden sakınsın tabi bünyem kaldırmadı,sabah adetim geldi dedim kendi kendime negatif çıkar sonuç diye düşündüm ama sonuç için aradık pozitif 3 haftalık dediler, durumu anlattım düşük başlangıcı olabilir dediler abartopar okulu tatil edip ilçeye hastaneye gittik hastanede doktor dünkü test negatif ama yine de bakalım dedi, kan verdik sonuç çıkana kadar aile hekimindeki bana sonucu söyleyen ebeyi aradım doktor negatif diyor dedim ee o zaman niye takıyorsun zaten kanaman da var negatifse de takacak bir şey yok dedi,sinir oldum bu dediğine bana 3 haftalık hamilesin diyeli 2saat geçti aradan neyse hastaneden sonucu aldık negatifmiş boşu boşuna korktuğumla kalmışım,yarım saat geçti ardından ebe arıyor sağlık bakanlığının bilgisayarlarında sıkıntı vardı sabah pozitif gözüküyordu şu an negatife döndü diyo,Allah'ım nasıl sağlıkçıların eline düşmüşüm hamile olmadığıma şükrettirdiler, hamile olsam bunlara güvenilmez de
ışıktan dolayı lekemsı bı çizgı var ama emın olacak kadar bellı değil fotoda..
RABBİM hayırlısı ne ise onunla karşılaştırsın..
Bana var gibi geldi hayırlısı olsun canım
Canim aynı sorunu bende yaşadım sağlık ocağına gittim sonucum 3.4 çıkmıştı doktor şüpheli gebelik dedi 1 hafta içinde tekrar yapalım test dedi bende sağlık ocağı yerine özel e gittim orda doktor gebelik olmadığını hatta daha yumurtamin bile catlamadigini söyledi ilaç verdi sokmesı için adeti en fazla 5 gün içinde olursun dedi ama bende tık yok napacagimi şaşırdım doktora gitmeden önce kahve sumuksu leke gelmişti ardından hap ictigimden beri oda kesildi ya
Canım bende sana sorayim o halde ben hamile miyim.adetine 5 gün vardı dun test yaptım ve tek çizgi vardı . Bir saat sonra gidip tekrar baktım teste ikinci çizgi pembe idi bu gün sabah tekrar yaptım ve ayni şekilde oldu 40 dakka sonra ikinci çizgi belirdi. Hemen ardından bir daha test yaptım başka marka ile oda ilk basta tek çizgi idi fakat 40 dakka sonra ikinci çizgi baya belliydi pembe renkli.birde kasiklarimda bir ağrı var şancı gibi ağrı ve arada geçip tekrar oluyor adetine 4 gün var. Fakat ven hic adetim de şancı ağrı görmedim şimdiye kadar ve 28 günde bir adet olurum hic şaşmaz adet günüm.Kız korkma icime dogdu kesin hamilesin benim sozlerim yuzde sekseni dogru cıkıyor sende cikmazsa ilk olacak
Allah kolaylık versin canım,bir daha doktoruna git bence böyle huzursuz şekilde ne olacağını bilmeden bekleyiş çok yoruyor
İnşallah bebek isteyenler en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla hamile kalıp hamilelik dönemi sağlıkla geçip kolay,sağlıklı ve hayırlı doğumla kucaklarina almayı nasip etsin Allah"ım
Canım bende sana sorayim o halde ben hamile miyim.adetine 5 gün vardı dun test yaptım ve tek çizgi vardı . Bir saat sonra gidip tekrar baktım teste ikinci çizgi pembe idi bu gün sabah tekrar yaptım ve ayni şekilde oldu 40 dakka sonra ikinci çizgi belirdi. Hemen ardından bir daha test yaptım başka marka ile oda ilk basta tek çizgi idi fakat 40 dakka sonra ikinci çizgi baya belliydi pembe renkli.birde kasiklarimda bir ağrı var şancı gibi ağrı ve arada geçip tekrar oluyor adetine 4 gün var. Fakat ven hic adetim de şancı ağrı görmedim şimdiye kadar ve 28 günde bir adet olurum hic şaşmaz adet günüm.
Eki Görüntüle 1750210
40 dk bence çok geç ben yaptimdada silik çizgi çıktı ama bnimki hemen sonuç verdi
Sagol canım bakalım kanda ne cikicak40 dk bence çok geç ben yaptimdada silik çizgi çıktı ama bnimki hemen sonuç verdi
Hayırlısı olsun inş istedin gibi bi sonuç çıkar benimki daha bi karışık durumda ne oldunu anlamadımSagol canım bakalım kanda ne cikicak
Neden karışık bir durum açarmışin birazHayırlısı olsun inş istedin gibi bi sonuç çıkar benimki daha bi karışık durumda ne oldunu anlamadım
Ben evde test yaptım pozitif çıktı 2gün sonra kanamam başladı doktora gittim kan testinde hct değeri 20 çıktı doktor 3 yada4 günlük olduğunu söyledi ama kanama durmazsa kanamayla birlikte gider dediNeden karışık bir durum açarmışin biraz
Geçmiş olsun canım inşallah bebegin seninle kalır hakkında hayırlısıBen evde test yaptım pozitif çıktı 2gün sonra kanamam başladı doktora gittim kan testinde hct değeri 20 çıktı doktor 3 yada4 günlük olduğunu söyledi ama kanama durmazsa kanamayla birlikte gider dedi
Sağol senin sonucunda merak ettimGeçmiş olsun canım inşallah bebegin seninle kalır hakkında hayırlısı
Canım pazartesi belli olcakSağol senin sonucunda merak ettim
Ben evde test yaptım pozitif çıktı 2gün sonra kanamam başladı doktora gittim kan testinde hct değeri 20 çıktı doktor 3 yada4 günlük olduğunu söyledi ama kanama durmazsa kanamayla birlikte gider dedi
Canım pazartesi belli olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?