Hamilemiyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Roksy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar merhaba yeni uyeyim ama bir sorum olucak adetim 10 gun gecikti ve bu sabah test yaptim ilk idrarla 8 aylik da evliyim daha once korunmadik ama teste bi bakabilir misiniz ikinci cizgi silik mi yoksa bana mi oyle geliyor acaba

Eklentiler

• 20160119_185840.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 166
Kizlar merhaba yeni uyeyim ama bir sorum olucak adetim 10 gun gecikti ve bu sabah test yaptim ilk idrarla 8 aylik da evliyim daha once korunmadik ama teste bi bakabilir misiniz ikinci cizgi silik mi yoksa bana mi oyle geliyor acaba

ışıktan dolayı lekemsı bı çizgı var ama emın olacak kadar bellı değil fotoda..

RABBİM hayırlısı ne ise onunla karşılaştırsın..

Canim aynı sorunu bende yaşadım sağlık ocağına gittim sonucum 3.4 çıkmıştı doktor şüpheli gebelik dedi 1 hafta içinde tekrar yapalım test dedi bende sağlık ocağı yerine özel e gittim orda doktor gebelik olmadığını hatta daha yumurtamin bile catlamadigini söyledi ilaç verdi sokmesı için adeti en fazla 5 gün içinde olursun dedi ama bende tık yok napacagimi şaşırdım doktora gitmeden önce kahve sumuksu leke gelmişti ardından hap ictigimden beri oda kesildi ya

ışıktan dolayı lekemsı bı çizgı var ama emın olacak kadar bellı değil fotoda..

RABBİM hayırlısı ne ise onunla karşılaştırsın..

amin canım hepımız ıcın fotograf tekrar cektım flashlı

Eklentiler

• 20160120_003745[1].webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 138

Allah kolaylık versin canım,bir daha doktoruna git bence böyle huzursuz şekilde ne olacağını bilmeden bekleyiş çok yoruyor
İnşallah bebek isteyenler en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla hamile kalıp hamilelik dönemi sağlıkla geçip kolay,sağlıklı ve hayırlı doğumla kucaklarina almayı nasip etsin Allah"ım

Kız korkma icime dogdu kesin hamilesin benim sozlerim yuzde sekseni dogru cıkıyor sende cikmazsa ilk olacak
Canım bende sana sorayim o halde ben hamile miyim.adetine 5 gün vardı dun test yaptım ve tek çizgi vardı . Bir saat sonra gidip tekrar baktım teste ikinci çizgi pembe idi bu gün sabah tekrar yaptım ve ayni şekilde oldu 40 dakka sonra ikinci çizgi belirdi. Hemen ardından bir daha test yaptım başka marka ile oda ilk basta tek çizgi idi fakat 40 dakka sonra ikinci çizgi baya belliydi pembe renkli.birde kasiklarimda bir ağrı var şancı gibi ağrı ve arada geçip tekrar oluyor adetine 4 gün var. Fakat ven hic adetim de şancı ağrı görmedim şimdiye kadar ve 28 günde bir adet olurum hic şaşmaz adet günüm.

Aynen öyle cnm valla çok yoruldum ya doktor gebelik filan yok dedi rahme filan da baktı normal hersey dedi bekliorm bakm artık beni hastaneden içeri almayacaklar :))

Arkadaşlar bende evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı 2 gün bekledim sonra kanamam başladı doktora gittim beta HTC değeri 20 cıktı doktor 3 yada 4 günlük dedi böyle olanlar varmı lütfen cvp yazın

Ben evde test yaptım pozitif çıktı 2gün sonra kanamam başladı doktora gittim kan testinde hct değeri 20 çıktı doktor 3 yada4 günlük olduğunu söyledi ama kanama durmazsa kanamayla birlikte gider dedi
Geçmiş olsun canım inşallah bebegin seninle kalır hakkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…