Hamilemiyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Roksy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O kadar ihtimal vermiyordum ki ovülasyon testi falan sipariş vermistim internetten inşallah öyleyimdir en büyük mucize olucak benim için :S Sende inşallah saglıcakla kucagına alırsın bebegini =)

Kzlar yardm edin fikirlerinize ihtiyacm var adet duzensizligim var normalde 35 40 gunde bir adet olurum bu sefer 48 gun oldu halen gelmedi iki kere gebelik testi yaptm farkli tarihlerde asagddaki gibi silik ckti bu ne demek oluyo ??
Bariz cıkmış canım hadi gözün aydın bhcg baktır:))

O kadar ihtimal vermiyordum ki ovülasyon testi falan sipariş vermistim internetten inşallah öyleyimdir en büyük mucize olucak benim için :S Sende inşallah saglıcakla kucagına alırsın bebegini =)
Amin canımm hep birlikte inşallah :) sabah tekrar yap onu da göster daha koyu cıkıcak eminim. İlk idrarınla yap ama

evet sabah ilk idrarımla deneyip ona gore hastaneye gidicem gercekten inşallah dediginiz gibidir =)

İyi akşamlar kızlar,ben de size bir şey sormak istiyorum. Adetim 3gün gecikti,doktora gittik test yapmak için aile hekimi bana kaç hafta gecikti dedi ben de olanı söyledim çok mu duzenliydi adetin dedi adetim düzenli ama öyle sordu ki ben adetini bilmiyormusum da gecikmemis test yaptırmak sacmaymis gibi yüzüme baktı,ben heyecanla gitmisim öyle muamle ile karşılaşınca moralim çok bozuldu. Yarın sabaha belli olacak ama içimde sıkıntı var,eve geldim kahve tonu gibi lekenme olmuş,kafam çok karıştı hayirlisiyla sabah olsa

Sorumu sotmamisim kusura bakmayın,sizler kaç gün geçince ya da hafta geçince test yaptırdınız

Doktor idrarda adetin on gün gecmisse belli olur boşuna yapma dedi,yapmak mı istemedi ben mi erken davrandım biraz daha mi bekleseydim diye içim içimi yiyor

Doktor idrarda adetin on gün gecmisse belli olur boşuna yapma dedi,yapmak mı istemedi ben mi erken davrandım biraz daha mi bekleseydim diye içim içimi yiyor
Garanti olsun diye öyle diyorlar. Eğer geç yumurtlamadıysan ve adetlerin düzenliyse adetin 1 gün geçince bile çıkıyor.

canm özel hastaneye git bence 20 30 lira kadarmış galiba test yaptırmak inşallah sonuç pozitif cıkar ikimiz icinde

İşim yüzünden koydeyim özel hastanede ilde var,o yüzden ilçedeki doktora emanetiz
İnşallah canım herkes mutlu olacağı hayırlı haberleri alsın

Sorumu sotmamisim kusura bakmayın,sizler kaç gün geçince ya da hafta geçince test yaptırdınız
Canım ben adetten bir gun sonra ogrendım ama adet gunü kahverengi akıntı geldi hatta adet oluyorum dedım yınede ıcıme kurt dustu yaptım hamıleydım 15 gun surdu o akıntı cok sukur gectı sonra

Canım ben adetten bir gun sonra ogrendım ama adet gunü kahverengi akıntı geldi hatta adet oluyorum dedım yınede ıcıme kurt dustu yaptım hamıleydım 15 gun surdu o akıntı cok sukur gectı sonra

Çok şükür canım inşallah allahım tamamına erdirir.

kabus gibi bir gündü Allah beterinden sakınsın tabi bünyem kaldırmadı,sabah adetim geldi dedim kendi kendime negatif çıkar sonuç diye düşündüm ama sonuç için aradık pozitif 3 haftalık dediler, durumu anlattım düşük başlangıcı olabilir dediler abartopar okulu tatil edip ilçeye hastaneye gittik hastanede doktor dünkü test negatif ama yine de bakalım dedi, kan verdik sonuç çıkana kadar aile hekimindeki bana sonucu söyleyen ebeyi aradım doktor negatif diyor dedim ee o zaman niye takıyorsun zaten kanaman da var negatifse de takacak bir şey yok dedi,sinir oldum bu dediğine bana 3 haftalık hamilesin diyeli 2saat geçti aradan neyse hastaneden sonucu aldık negatifmiş boşu boşuna korktuğumla kalmışım,yarım saat geçti ardından ebe arıyor sağlık bakanlığının bilgisayarlarında sıkıntı vardı sabah pozitif gözüküyordu şu an negatife döndü diyo,Allah'ım nasıl sağlıkçıların eline düşmüşüm hamile olmadığıma şükrettirdiler, hamile olsam bunlara güvenilmez de

arkadaşlar beklediğim adet tarihi 31 ocak.
son adet günümde 7 ocaktı.
o günden beri gün aşırı ilişki oldu.
benim gibi belirti yaşayanınız oluyo mu merak ediyorum.
2 günden beri gögüs ağrısı omuz ve koltuk altımdan damar çekiliyor gibi bir acı.
kasıklarımda ağrı adet sancısı gibi.
sol bacağımda ara ara ağrı hissi.
bugün dayanamayıp test yaptım negatif çıktı.

ayy çelik gibi sinir lazım bu olanlara..

hakkaten sinir bozucu yaaa olsun arkadaşım en azından dusuk gibi bi durumda yok buda biseydir en yakın zamanda güzel haberlerini alırız insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…