- 10 Ağustos 2016
- 16
- 16
- 3
- 29
- Konu Sahibi Melegim gelsin
-
Esim birazdaha bekle diyo sonuç hüsran olunca toparlanmam çok zor oluyoTest yapsana adetin geçmiş çıkar belki doğru sonuç
O zaman eşiniz haklı siz biraz daha bekleyin :) gerçi söylemesi kolay ama en zoru beklemek zatenEsim birazdaha bekle diyo sonuç hüsran olunca toparlanmam çok zor oluyo
Ay beklerken canımdan canımdan gidiyo her 10 dakkada bi hastalandim sanıyorumO zaman eşiniz haklı siz biraz daha bekleyin :) gerçi söylemesi kolay ama en zoru beklemek zaten
Haklısın canım yaa bi test yapiyim haber veririm ben sizee inşallah güzel güzel haberler veririm ama 2 gun daha bekleyimGecikme yaşıyorsanız aklınızdaki soruişaretini gidermek için test yapın. Sonuçta hüsrana uğricaksanız testten de adetten de hüsrana uğrıcaksınız. Bence eşinize söylemeden bi test yapın belki pozitif çıkar :)
Kafamdan atmak ne demek karnimla konuşmaya başladım dururum cok vahim :)Canım sen test yap böyle beklemekten iyidir bence çünkü belli kafandan atamıyosun
Kızlar ben yeniyim öncelikle hepinize merhaba :) 5 aylık evliyim ilk günden beri çocuk çocuk diye kivraniyorum doktora gittim 3 santim cikolata kistin var dedi henüz çok küçük dedi 6 ay sonra kontrole gel dedi eylulde gitcm 6 ay doluyo.. gelelim asıl konuya adetim 4 gun gecikti hamilelik belirtisi yok ama sadece cok yorgunum hep uyumak istiyorum ama adet belirtiside yok arada bi kasiklarim batiyo o kadar. Lütfen birşeyler yazın içimi rahatlatin dua edin bu ay melegim gelsin
Inşallah canm rabbim tüm isteyenlere versinn :))Güzel haberlerini bekliyoruz o zaman inşallah gönlündekine kavuşursun
Işte bosa umutlanmakta da çok uzuyor inşallah canım test yapicam umarım dilediğimiz gibi olur herşeykesinlikle test yapmalısın 4 gün az bi süre deil varsa çıkar cnm. nasılsa adetin gelirsede anlayacaksın..sonuç ne olursa olsun üzülme stres yapma streste bi çok şeye engel hayırlısını dile cnm..bide kan versen daha sağlıklı bi sonuç alırsın tabi
Güzel haberlerini bekliyoruz o zaman inşallah gönlündekine kavuşursun
sanki adet olcakmisim gibi oluyo.suan kac aylik canim Allah anali babalı büyütsünAdetime iki üc gün vardı ben öyle öğrenmiştim testle
Işte bosa umutlanmakta da çok uzuyor inşallah canım test yapicam umarım dilediğimiz gibi olur herşey
İste 33. Haftadaym su an. Bende sık idrara cıkma hafif bulantı olmustu bir farklılık hissetmistm. Amin insallahsanki adet olcakmisim gibi oluyo.suan kac aylik canim Allah anali babalı büyütsün
Bende hiçbir belirti yok sadece çok uykulu oluyorumİste 33. Haftadaym su an. Bende sık idrara cıkma hafif bulantı olmustu bir farklılık hissetmistm. Amin insallah
Inşallah canım benm cok sağollütfen cnm yoksa bile stres yapma üzülme arkadaşa da dedim daha bunun elülü var ekimi var :) sen içini ferah tut kafana takma herşey daha basit ve güzel olur haberini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?