Hamilemiyim

Melegim gelsin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
16
16
3
29
Kızlar ben yeniyim öncelikle hepinize merhaba :) 5 aylık evliyim ilk günden beri çocuk çocuk diye kivraniyorum doktora gittim 3 santim cikolata kistin var dedi henüz çok küçük dedi 6 ay sonra kontrole gel dedi eylulde gitcm 6 ay doluyo.. gelelim asıl konuya adetim 4 gun gecikti hamilelik belirtisi yok ama sadece cok yorgunum hep uyumak istiyorum ama adet belirtiside yok arada bi kasiklarim batiyo o kadar. Lütfen birşeyler yazın içimi rahatlatin dua edin bu ay melegim gelsin

Gecikme yaşıyorsanız aklınızdaki soruişaretini gidermek için test yapın. Sonuçta hüsrana uğricaksanız testten de adetten de hüsrana uğrıcaksınız. Bence eşinize söylemeden bi test yapın belki pozitif çıkar :)

Haklısın canım yaa bi test yapiyim haber veririm ben sizee inşallah güzel güzel haberler veririm ama 2 gun daha bekleyim

kesinlikle test yapmalısın 4 gün az bi süre deil varsa çıkar cnm. nasılsa adetin gelirsede anlayacaksın..sonuç ne olursa olsun üzülme stres yapma streste bi çok şeye engel hayırlısını dile cnm..bide kan versen daha sağlıklı bi sonuç alırsın tabi

Işte bosa umutlanmakta da çok uzuyor inşallah canım test yapicam umarım dilediğimiz gibi olur herşey

Adetime iki üc gün vardı ben öyle öğrenmiştim testle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…