Hamilemiyim

Kizlarr merhaba ben bugün aranıza yeni katildimcanım cok sıkkın 2 aydır bebek istiyoruz bugün beta verdim 0.21 çıktı ama adetime 4 gun var.Nette bazı arkadaşlar gebelik varsa adete 4 /5 gun kala kanda çıkar yazmışlar.Acaba küçükte olsa bir umut var midir?adet gününü beklesemmi normalde 14 te olmam lazım.Böyle birşey yaşayan oldu mu aranızda nolur bisey deyin

Benim adete 4 gün varken 82,7 di canım. Yalnız bu ay geç yumurtlamışsan henüz vücut hcg üretmeye başlamamış olabilir. Adet gecikmesini beklemende fayda var. Ama 2 ayda hemen moralini bu kadar bozma. Öyle ilk korunmasız ilişkiyle hamile kalmak artık ya filmlerde oluyor ya da annenin seni Kadir gecesi doğurmuş gibi şanslı olmana bakıyor :) Ben 3 senelik çalışma ve sonunda tüp bebekle hamile kalabildim.. Kendimi bildim bileli adet düzensizliğim vardı. Çok şükür ki senin düzenli bi adetin var.. Birgün anne olacağına inancın tam olsun rabbim en tezz vakitte yavruna kavuştursun inş.

Doğru söylüyorsun da olmuyor işte bir tane kızım var 5 yasinda birde martta kurtajim oldu (bebegimin kalbi atmadigi icin )3 ay korunmanin ardından 2 aydir istiyorum ama malesef pko hastasiyim ayrica

Doğru söylüyorsun da olmuyor işte bir tane kızım var 5 yasinda birde martta kurtajim oldu (bebegimin kalbi atmadigi icin )3 ay korunmanin ardından 2 aydir istiyorum ama malesef pko hastasiyim ayrica
Allah bağışlasın canım ne güzel rabbim bir evlat nasip etmiş bile inş ikinci de gelir. Bende maalesef pko hastasıyım neler çektiğini tahmin edebiliyorum. Peki Marttaki gebeliğinde bebeğin neden kalp atımı olmadığı teşhis edilebildi mi? Kan pıhtılaşma sorunun yok değil mi?

Herkese merhaba yine ben :) kizlar bu sefer sorum şu; yarin adet olmam gerekiyor nerdeyse her ay adet belirtilerimi yasardim fakat bu ay gogus hassasiyetinden baska bisey yasamadim bugun hafif 2 gözyaşı damlasi kadar pembemsi akinti geldi o kadar onun disinda hic bisey gelmedi tum gun boyunca bu kadar bisey geldi ve ilk defa boyle oluyor. Her zaman kahverengi akinti ile direkt lekelenme olurdu ama bu defa pembe damla seklinde geldi ve kesildi bugun tekrar 1damlacik kahve rengi leke geldi acaba hamilelik belirtisi mi ?????

Yok herhangi bir sebebi yoktu kan pihtilasmasi da yok hicbir problem yoktu cinsiyetini ogrenmeme 1 hafta kalmıştı rutin kontrole gitmistik hicbir belirtide vermedi doktor kurtaj olmam gerektigini bebegin kalp atimi durmus gelisimide durmus ayni gun baska hastaneye(ozele gittim)o da aynisini soyleyince cok üzüldüm cok ağladım sonunda da ayni gun gitti bebegim

Çok üzüldüm canım Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın ille de doğurmak gerekmiyor birgün bile karnında olduğunu bilip kaybetmek çok büyük acı.. Maalesef gebeliklerin %40 kadarı ilk 3 ay içinde kromozomsal anomali sebebiyle düşüyormuş. Bu bir anne adayı için çok büyük bir oran. Çok şükür ki sen sağlıklısın ve en büyük nimetin kendi kendine gebe kalabiliyor olman. En kısa Zaman da burda hamile olduğunu okuruz inş dualarımdasın..

Teşekkür ederim canım sagolasin aslinda kurtajdan sonra pesine gebe kalirsin dikkatli ol dedi doktor bana 3 ay sure verdi 3 ay sonra o düşünceyle gecen ay cok daha ümitliydim olmadi bu ay yine öyle kizim cok istiyor cok bunaltıyor bizi surekli karnimi öpüyor kardesim diye seviyor karnimda yatıyor o da biliyor kurtaji degilde hastalandi onu aldilar yerine yeni kardeş koyacak sen allaha dua et diyorum bu seferde ediyirum niye vermiyor diyor cok cok fazla bunaltıyor onun sayesinde psikolojim cok daha bozuluyor adetlerimde düzensiz temmuzda 6 gun erken adet oldum dedim yerlesmedir malesef bu ay 14 diye bekliyorum ama kim bilsin ne zaman tesrif eder

Arkadaslar lutfen yardimci olurmusunuz banaa adet gunum 4 gun gectiginde beta hcg baktirdim ayin 7siydi 4.7 cikti.bekledim biraz daha 9unda lekelenmem oldu gecti bugun yani 10unda bi daha beta hcg baktirdim 1.3 cikti anlam veremedimnormalde lekelenmem olsa adetim devam eder yada lekelenmem degerim de bi cikti bi indi kafayi yemek uzereyim

İnş adet olmazsın da bu ay bebiş haberini alırsın canım. Ama olmazsa da Klomen+çatlama iğnesiyle yumurta takibi yaptırabilirsin istersen. Malum bizde adet düzensizliği yumurtlama gününü hesaplamamızı da zorlaştırıyor.

Klomen çatlama ignesini duymuştum ama hic düşünmedim arastirmadim yumurtlamayi 2 aydır şans eseri adetin 14. gunu olarak deniyoruz ama yok yok yok onda igne vuruluyorsun herhalde arastirayim bakayım bu arada cok teşekkür ederim ilgin için

Adet olunca ilaca başlıyorsun canım 5 gün sürüyor ilaç. Sonra doktora kontrole gitmeye başlıyorsun. 2-3 günde bir gidip ultrasonla baktırıp yumurtalarını ölçtürüyorsun. İstenilen büyüklüğe gelince göbeğinden çok ince bi iğne yapıyor hissetmiyorsun bile acı falan. İğneden 36 saat sonra falan da ilişkiye giriyorsun. Yani vücudunun kendiliğinden yapması gereken görevlerini ilaç ve iğne yardımıyla dışarıdan bir etki ile yaptırıyorsun. Hem çatlama zamanını da artık bildiğinden ilişki zamanını da belirlemiş oluyorsun. Sen de bi araştır aklına yatarsa dene canım.

Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için aydınlattın beni biraz olsun en son care artık bakacağız inşallah gerek kalmaz kendiliğinden olur kurtajdan dolayi olmuyor diye aklıma takılıyor bu arada 3.ve4.ayda kist su anda yok demisti hatta geçen ayda dedi doktor hazır yokken başlamadan cocuk düşünün dedi ama yok yok yok kısmet vardır herseyde bir hayir.Bu arada bi soru daha sorayimmiacaba diyorum adete 4 gun varken hazır dusunsemmitutar miki

Adetlerin çok düzenli olsaydı yumurtlaman geçmiştir derdim ama bizimkiler düzenli olmadığı için geç yumurtlama çok oluyor. Bence adet olana kadar çalışmalara devam edin siz bakarsın tutar :)

Ben kızıma adetin bittigi gün hamile kalmıştım hic olmayacak birşey doktor bile imkansız demisti düşün artık :) ewt su nda tam 4 gun var ama esimde bıktı artık o kadar kötü bir durumki yumurtlayacagin günün belirsizligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…