Hamilemiyim

Kizlarrr sizi dinleyip test yaptım çift cizgiii kesin sonuç için doktora gittim kanda bthcg 668.24 yaniii melegim geldii :)))) rabbim tüm isteyenlere nasıl etsin cikolata kisti olupta hamile kalanlardanim :))))
yaa çok sevindim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş cnm bizlere de dua et olur mu

yaa çok sevindim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş cnm bizlere de dua et olur mu
Inşallah canım rabbim bu heycani herkese tüm isteyenlere yasatsin. Ben umudumu kaybetmiştim neler düşünmüştüm bu ay ebeye gidicem incir kuru yapcam tekrar doktora gidicem diye dusunuyordum. Sonrada elimi karnima koyup agliyordum melegim benimle ol beni bırakma diye. Isteyipte anne olamamak esine bu ayda hüsran demek çok zor... rabbim herkese ikiz ikiz çocuk versin insallahhbbhh isteyen herkese bu heycani tattirsin

konusahibini çok çoook tebrik ediyorum yaşadığın heycanı mutluluğu bizde fazlasıyla yaşadık benimde 3 gün geçmişi adetim test yaptım silik çizgi çıktı hemen kan verdim betam 705 ti şükürler olsun Rabbim bütün isteyenlere versin sağlıkla bebeğini kucağınada alırsın inşallah canım.

Merhaba kızlar size bisey sormak istiyorum 1 senelik evliyiz 5 6 aydir cocuk istiyoruz ara ara cabaliyoruz :) ben 4 agustosta hasta oldum 9 unda bitti ve dun gece iliskiye girdik 15 dakika sırt üstü yattim cok az kanamam oldu iliskide zorlanmadim ve 2 gundur kahverengi akıntım var hamile olabilirmiyim ? Allahım inşaAllah

4 ağustosta adet olmuşsunuz yani döngünüzün bugün 8. günü.
Muhtemelen daha yumurtlamadınız bile...

Daha önceki yumurtlama günlerindede iliskiye girmistik hani ona istinaden sordum belki bir umut :)

Adetleriniz kaç günde bir oluyor? Yumurtlama günü düzenli görülen iki adet arasına göre hesaplanır. Her kadının da adet döngüsü farklı olabileceği için hamile kalmamışsındır demek doğru olmaz. Yalnız ilişki sonrası görülen lekelenme normal değil.. Siz tutunma kanaması olabilir diye düşündünüz sanırım. Ama Tutunma kanaması en erken embriyo döllendikten 5-6 gün sonra görülebilir. İlişki sonrası lekelenme genelde rahim ağzı yaralarından kaynaklıdır, doktora bi görünün isterseniz.

Arada düzensizliklerim oluyor tabiki ama genelde 28 gunde oluyorum teşekkür ederim uyarınızı dikkate alıcam

Kizlarrr sizi dinleyip test yaptım çift cizgiii kesin sonuç için doktora gittim kanda bthcg 668.24 yaniii melegim geldii :)))) rabbim tüm isteyenlere nasıl etsin cikolata kisti olupta hamile kalanlardanim :))))
Kaç cm di kistin canım çok sevindim Rabbim bana da nasip etsin çok arzuluyorum artk anne olmayı

Off aynı ben inşallah bende yaşarım inşallah bi ay sonunda bende artk melegimiz bizimle derim rabbim bekleyen kimsenin kucağına boş birakmasin çok zor bi imtihanmis rabbim sabır versin

Off aynı ben inşallah bende yaşarım inşallah bi ay sonunda bende artk melegimiz bizimle derim rabbim bekleyen kimsenin kucağına boş birakmasin çok zor bi imtihanmis rabbim sabır versin
Çok zordu ben 5 aylık evliyim çok kısa bir süre ama ben cok zor geçirdim bu süreyi doktorda kist var deyince iyicr korkmuştum. Inşallah rabbim sanada yaşatır canım benm üzülme

Çok zordu ben 5 aylık evliyim çok kısa bir süre ama ben cok zor geçirdim bu süreyi doktorda kist var deyince iyicr korkmuştum. Inşallah rabbim sanada yaşatır canım benm üzülme
Ben 3 yıllık evliyim ama 2 yıldır istyoruz ama su son 1 yıldır ben aşırı takıyorum malesef rahim filmi çekildi geçen yıl tüpler açık çıktı yumurtalık rezervleride iyi durumda eşimin Sperm tahlili de iyi durumda ama malesef daha kavusamadik melegimize Rabbim hayırlısı versin sende sağ salim kucağına alırsın insallh

Sende de cikolata kisti mi vardı canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bizlerede dua edin inşallah bu güzel duyguları bizde tadariz

Sende de cikolata kisti mi vardı canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bizlerede dua edin inşallah bu güzel duyguları bizde tadariz
Teşekkür ederim canım hergün dua ediyorum olmayan isteyen herkese versin Rabbim.Bende polikistik over vardı oyüzden hamile kalamıyodum şükürler olsun verdi Allahım

Soyledigin tarihlerde yumurtlaman bile baslamamis oluyor. Sen ne olur ne olmaz o akintilar icin doktora git ama asagi yukari yumurtlaman dun baslamis olmali.Bugunden 19una kadar iki gunde bir iliskiye gir degerlendir gunlerini

Incir kurunu denedin mi canm ben eğer bu ay hamile kalmasaydim onu icicektim yumurtaları calistiriyo googleye yaz cikiyo çok faydali

Yildiz kizz : Teşekkür ederim cnm bende seni tebrik ediyorum Inşallah hayırlısıyla kucagina almak nasip olur. Benim ilk gün betam 668.20 dünkü betam 1995 ama sağ kese gorunmuyo

Merhaba kızlar size bi soru sormak istiyorum ama birazda cekinerek soruyorum 20 agustos benim yumurtalama günüm bugün iliskiye girilirse bebek ihtimali artiyor ya merak ettigim su 19unun gecesimi iliskiye girmeliyiz yoksa 20nin gecesi mi ? Bu konuda yardimci olursaniz ssvimirim Rabnim herkese hayirli saglikli evletler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…