hamilemiyim

rabiasel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
575
301
103
34
slm hanimlar gecenlerdede yazmistim bir sorum daha olacakti su an böyle lekelenmelerim oluyor ve adetime 2-3 gün var daha sadece hafif adet sancisi oluyor baska bir belirtim hala yok cok istiyorum bir bebisim olsun 4 senedir bekliyorum elbet rabbimin bir bildigi vardir elbet Zamani vardir ama napim cok zor beklemek. lekenmesi olup adet olacagini sanip sonradan hamile oldugunu ögrenen varmi ?

Ogrenen arkadaslar var insallah hamilesindir suan test yapsan kesin cikr diyemem ama sansini bir denesene yarin ilk idrarinla test yap.

insallah cnm ama ben bir kac gün daha bekleyeyim diyorum adet günümde gecsin öyle yapiyim daha net olur

Tabiki senin tercihin beklemek cok zor. Mesela bende tesadufen regle 5 kala test yaptim cok silik bi cizgi cikti. Heralde test bozuk dedim 3 kere daha yaptim onlardada golge gibi birsey cikti bende ne yapacagimi sasirdim yani yapsan dert ypmasan dert :)

senin adina sevindim canim ben adete 1 hafta kala yapmistim ztn test negativ cikti ondan bekleyeyim biraz daha diyorum tuhaf olan biraz leke geldi her adetimin basinda oldugu gibi ama cok agrim olurdu su an hic agrim yok senin belirtilerin neydi cnm

Netten 50 tane test sipariş etmiştim her sabah yapıodum negatif görunce üzülmüyodum da adete 5 gün kala öğrendim böylelikle gitgide hayalet çizgi koyulaştı kızım gelmişti sonunda

Netten 50 tane test sipariş etmiştim her sabah yapıodum negatif görunce üzülmüyodum da adete 5 gün kala öğrendim böylelikle gitgide hayalet çizgi koyulaştı kızım gelmişti sonunda

ayy canim cok sevindim ya inanirmisin bir kac gün önce bende test yaptim negativ ama üzülmedim bende ve bu ay farkli olan tek sey rüyamda bir kac kez hamile oldugumu gördüm birkerede affedersin gögüslerimi gördüm nettende baktim anlami bir kiz cocuguna isarettir yaziordu bakalim hayirlisi iste .. rabbim isteyen herkeze nasip eder bu duyguyu insallah hamile kalanlarada rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah

Ben hamile olmadigimi ve testin azizligine ugradigimi dusunuyorum cnm. Ama bu ay degisik diyebildigim kasik agrilarim oldu. Bide muhtemel yumurtlama donemimden sonra uykuya egilim oldu.

Amin tüm isteyenler için olanlara da acısını göstermesin ben de hamile görüyodum kendimi bilincaltı bilio hamile oldugunu sonuçta

Çizgi ne zaman çıktı o önemli

Cnm benm reglime 5 kala yaptim cikmamisti sonra baktim silik cizgi....
Gece bidaha yaptim yine cok cok hafif bir cizgi cikti ilk 20 dk da.
Bugun yine yaptim 15 dk da digerlerinden daha cok gozle gorulen hayalet cizgi cikti.
Strip test kullaniyorum zaten. Sana yazdiktan sonra lavaboda pembe akinti geldi yani adet oluyorum ama 2 gun erken. Anlamadim bende

Eklentiler

• 20160814_143403-1.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 109
Ben de gördüm çizgiyi pembeyse yerleşio bebiş şuan

Aynısı oldu bana çünkü 3 gun sürdü yerleşme kanamam

benimde Sabah 2 damla kanamam oldu simdi hic birsey yok ara ara adet sancisi gelip gidiyor baska belirtim yok bebis olsa baska belirtilerde olmazmiydi cnm?
Olmaz da olur da hiç belli olmaz göğüslerine bak damarlanma koyulaşma var mı bi ayna ile vajinana bak hamile olunca içinde koca koca damarlar oluyo bunu pek bilmez insanlar bir de ilişkiye girince yumuşaklık hissi olur kayganlık fazla olur bu gibi değişiklikler ara mide bulantısı filan onlar cok sonra olur

"çok düşününce kafaya takınca olmuyor" yargısını çürüten annelerdensiniz sanırım :) takınca da oluyor demek ki de mi? Sonuçta her gün test yapmak demek sürekli aklında olması demek.....

Ben de gördüm çizgiyi pembeyse yerleşio bebiş şuan

2 gun erken adet oldum cnm :) saşkinim adetim saati saatine duzenlidir. Ama benim tsh degeri 2 senedir yuksekti ilk defa bu ay ilac kullandim ilaci yarida kestim biraktm suan bende oyle dusundum 10 gundur kullanmiyorim ilaci sali tahlile gidecem tsh degerine baktiricam. Uzulmedm ama keske ilaci birakmasaydm dedm. Bencede bebis yerlesiyodu yerlesemedi tsh onemliymis cok sagol yardimin icin hayirlisi degilmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…