- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
Kesin adet oldun mu peki yoksa hala pembe mi levatron mu kullandın hemen düşmüştür o2 gun erken adet oldum cnm :) saşkinim adetim saati saatine duzenlidir. Ama benim tsh degeri 2 senedir yuksekti ilk defa bu ay ilac kullandim ilaci yarida kestim biraktm suan bende oyle dusundum10 gundur kullanmiyorim ilaci sali tahlile gidecem tsh degerine baktiricam. Uzulmedm ama keske ilaci birakmasaydm dedm. Bencede bebis yerlesiyodu yerlesemedi tsh onemliymis cok sagol yardimin icin hayirlisi degilmis.
Valla. Ol deyince oluyor yırtınsan da sabretsen de zamanı gelince oluyo"çok düşününce kafaya takınca olmuyor" yargısını çürüten annelerdensiniz sanırım :) takınca da oluyor demek ki de mi? Sonuçta her gün test yapmak demek sürekli aklında olması demek.....
Kesinlikle öyle zaten Rabbim"OL" desin yeterki de, kk da çok var bu yargıyla yaklaşan canım, işin psikolojik bölümü :) evladinizla beraber sağlıkla kalın :)Valla. Ol deyince oluyor yırtınsan da sabretsen de zamanı gelince oluyo
Psikolojı çok önemli ben takmaddım keyfıme baktım olmadı taktım bi tarafımı yırttım olmadı zamanı gelince oldu işte bu kadar basitKesinlikle öyle zaten Rabbim"OL" desin yeterki de, kk da çok var bu yargıyla yaklaşan canım, işin psikolojik bölümü :) evladinizla beraber sağlıkla kalın :)
Kesin adet oldun mu peki yoksa hala pembe mi levatron mu kullandın hemen düşmüştür o
Hımm o zaman olabılır de testın varsa yap bi ker daha
Düşmüştür benim de normalde düşük olan tsh hamilelikte 4 olmustu 2.5 altında olmalı imiş eutrox 50 kullanmıştım gebelik boyuncaYarin tahlil yaptircam tsh icin dusmediyse kullanmaya devam edicem ilaci.
Ben hamile olmadigimi ve testin azizligine ugradigimi dusunuyorum cnm. Ama bu ay degisik diyebildigim kasik agrilarim oldu. Bide muhtemel yumurtlama donemimden sonra uykuya egilim oldu.
Merhaba kızlar, uykusuzluk yaşayan oldumu hiç hamilelik belirtisi olarak günlerdir uyku girmiyo gözüme sabah 7 gibi yatıp öğlen 1 gibi kalkıyorum
İlk adet günüm 1 ağustostu sonraki 28 ağustos bekleyemiyorumda çok heycanlı ve çıkık canlıyımdır birazvallah canim bende tam tersi hep uyumak istior canim 2 gün öncede lekelenme oldu su an adet sancisi cok cekiyorum ama görünürde birsey yok sadece affedersin sari akintim oluyor adet yerine 1 kac gün daha bekleyip eger olmassam test yapicam .. senin adet günün nezaman ve baska belirtilerin varmi
İlk adet günüm 1 ağustostu sonraki 28 ağustos bekleyemiyorumda çok heycanlı ve çıkık canlıyımdır birazyumurtlama günlerime yakın denememiz oldu çoğu kez, zaman zaman adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı oluyo ve bel ağrım var. Kendi kendime psikolojik de yaratıyo olabilirim tabii, ama lekelenmeler yerleştiğini gösteriyormuş çoğu zaman eğer istiyosan umarım hamilesindir canımm
Canım inşallah Allah kalbinize göre verir umarım dileklerin duaların geçte olsa kabul olur. hepimiz için hayırlısı herşeyin. Sen asla umudunu kırmamaalesef her ay oldugu gibi bu ayda hüsranla sonuclandi adet oldum 4 senedir bebek istiyoruz ama olmuyor
insallah senden güzel haberler aliriz cnm
En iyi sonucu kan testinde anlarsın canım adetinde gecikmiş test için gayet müsait bi zaman az çok bildiğim kararıyla, belkide hamilelik belirtileridir adet değildeKızlar iki farklı test yaptım adetim 4 gün gecikti hamile olabilir miyim adet olacakmış gibi ağrım var goguslerim çok agriyor
Canım inşallah Allah kalbinize göre verir umarım dileklerin duaların geçte olsa kabul olur. hepimiz için hayırlısı herşeyin. Sen asla umudunu kırma
Kan testinde net sonucu alırsın fakat kandan sonra idrara karisiyor ikinci cizgiyi gorduysen hamilesindir diye dusunuyorum.bende hayalet bi cizgiyle ogrenmistim gebe oldugumu sonra kanda degerler git gide artti cok sukur.Kızlar iki farklı test yaptım adetim 4 gün gecikti hamile olabilir miyim adet olacakmış gibi ağrım var goguslerim çok agriyor
Rabbimmaalesef her ay oldugu gibi bu ayda hüsranla sonuclandi adet oldum 4 senedir bebek istiyoruz ama olmuyor
insallah senden güzel haberler aliriz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?