hamilemiyim

Kesin adet oldun mu peki yoksa hala pembe mi levatron mu kullandın hemen düşmüştür o

"çok düşününce kafaya takınca olmuyor" yargısını çürüten annelerdensiniz sanırım :) takınca da oluyor demek ki de mi? Sonuçta her gün test yapmak demek sürekli aklında olması demek.....
Valla. Ol deyince oluyor yırtınsan da sabretsen de zamanı gelince oluyo

Kesinlikle öyle zaten Rabbim"OL" desin yeterki de, kk da çok var bu yargıyla yaklaşan canım, işin psikolojik bölümü :) evladinizla beraber sağlıkla kalın :)
Psikolojı çok önemli ben takmaddım keyfıme baktım olmadı taktım bi tarafımı yırttım olmadı zamanı gelince oldu işte bu kadar basit

Kesin adet oldun mu peki yoksa hala pembe mi levatron mu kullandın hemen düşmüştür o

Eutrox 50 kullaniyorum doktor 1 ay kullan gel degere bakalim dedi. Ben kullandim 20 gun sadece. Sonra 10 gun kullanmadim. Acaba dedim gelismedi kimyasal mi yasadim. Ona bile raziyim ilk defa karsilasiyorum ikinci cizgiyle. 1 kerw daha olmustu test bozuktu ertesi gun bisey cikmadi.
Birde erken adet olmam cok saskinimmm... saati saatine tutan bir adet duzenim var. Ilactan da erken olmus olabilirim

Hımm o zaman olabılır de testın varsa yap bi ker daha

Merhaba 1 ay önce ilişkiye girdim doğurgandönemim değildi düşüktü adet oldum ama kan testi ve idrarda çıkar mı gebelik??

Merhaba kızlar, uykusuzluk yaşayan oldumu hiç hamilelik belirtisi olarak günlerdir uyku girmiyo gözüme sabah 7 gibi yatıp öğlen 1 gibi kalkıyorum

Merhaba kızlar, uykusuzluk yaşayan oldumu hiç hamilelik belirtisi olarak günlerdir uyku girmiyo gözüme sabah 7 gibi yatıp öğlen 1 gibi kalkıyorum

vallah canim bende tam tersi hep uyumak istior canim 2 gün öncede lekelenme oldu su an adet sancisi cok cekiyorum ama görünürde birsey yok sadece affedersin sari akintim oluyor adet yerine 1 kac gün daha bekleyip eger olmassam test yapicam .. senin adet günün nezaman ve baska belirtilerin varmi

İlk adet günüm 1 ağustostu sonraki 28 ağustos bekleyemiyorumda çok heycanlı ve çıkık canlıyımdır biraz yumurtlama günlerime yakın denememiz oldu çoğu kez, zaman zaman adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı oluyo ve bel ağrım var. Kendi kendime psikolojik de yaratıyo olabilirim tabii, ama lekelenmeler yerleştiğini gösteriyormuş çoğu zaman eğer istiyosan umarım hamilesindir canımm

maalesef her ay oldugu gibi bu ayda hüsranla sonuclandi adet oldum 4 senedir bebek istiyoruz ama olmuyor
insallah senden güzel haberler aliriz cnm

maalesef her ay oldugu gibi bu ayda hüsranla sonuclandi adet oldum 4 senedir bebek istiyoruz ama olmuyor
insallah senden güzel haberler aliriz cnm
Canım inşallah Allah kalbinize göre verir umarım dileklerin duaların geçte olsa kabul olur. hepimiz için hayırlısı herşeyin. Sen asla umudunu kırma

Kızlar iki farklı test yaptım adetim 4 gün gecikti hamile olabilir miyim adet olacakmış gibi ağrım var goguslerim çok agriyor

Eklentiler

• IMG-20160816-WA0005.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar iki farklı test yaptım adetim 4 gün gecikti hamile olabilir miyim adet olacakmış gibi ağrım var goguslerim çok agriyor
En iyi sonucu kan testinde anlarsın canım adetinde gecikmiş test için gayet müsait bi zaman az çok bildiğim kararıyla, belkide hamilelik belirtileridir adet değilde

Kan testinde net sonucu alırsın fakat kandan sonra idrara karisiyor ikinci cizgiyi gorduysen hamilesindir diye dusunuyorum.bende hayalet bi cizgiyle ogrenmistim gebe oldugumu sonra kanda degerler git gide artti cok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…