• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Hamile olma ihtimalin var gibi geldi bana canim yarin yada pzt sabah ilk idrarla yaparsan daha net cikar ilk yaptigin zaman cizgi belirsiz olup zamanla koyulasmis olabilir benimde oyle olmustu aksam yaptim belli belirsizdi sabaha koyulasti ve hamileymisim
5 10 dakka sonra cikiyo zaten bakali. belkide kan vermeye giderim. insallah bende hamileyimdir

Evet cok tesekkurler. cok sabirsizim kasiklarimda batmalar var. midem bulandi bu sabah. bide her yerim agriyo. sanki biri beni dovmus gibiyim. bakalim
Ya benimde adetden 2 gün önce yaptım o anda birsey çıkmadı çekmeceye attım saatler sonra bir baktım silik çizgi vsr adetim geçti 2 gün sonra yaptım silik çıktı şükür bugün 10 haftaya giriyoruz . Geç döllenme olmuş bende

Ya benimde adetden 2 gün önce yaptım o anda birsey çıkmadı çekmeceye attım saatler sonra bir baktım silik çizgi vsr adetim geçti 2 gün sonra yaptım silik çıktı şükür bugün 10 haftaya giriyoruz . Geç döllenme olmuş bende
Insallah bendede oyledir.

Merhaba kizlar.yumurtlamam 11 gun once sonlandı.bu ay ovulasyon testi kullandim.ve epey degerlendirdik o gunleri.3 4 gundir koltuk altimdan gogusume kadar bir yanma var hafif agrida yapiyor.dun sabah kahverengi gibi lekelenmeler yasadim ve bugun yok.adetime 3 gun var.test henuz yapmadim sonuc alamam diye.sizce boyle bi durumda gebelik soz konusumidur?

Merhaba kizlar.yumurtlamam 11 gun once sonlandı.bu ay ovulasyon testi kullandim.ve epey degerlendirdik o gunleri.3 4 gundir koltuk altimdan gogusume kadar bir yanma var hafif agrida yapiyor.dun sabah kahverengi gibi lekelenmeler yasadim ve bugun yok.adetime 3 gun var.test henuz yapmadim sonuc alamam diye.sizce boyle bi durumda gebelik soz konusumidur?
Selam canim bende 10 gun kala lekelenme olmusdu. adetime simdi 4 gun var test yapdim silik cikdi. benimde kasiklarimda agri var yarin kan vermeye gidicem bakalim bende nolucaq. bi test yap sende bakalim
20161203_231114.webp
20161203_231114.webp

Ayy benimde oyle yani koyu kahve degil acik kahve leke seklinde bak cok heyecam yaptim simdi

Canimm cok cok silik ciktiiiii

Eklentiler

• 20161204_141145-1.webp
    20161204_141145-1.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 81
Back
X