• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Kizlar size birsey soracagim emin olamiyormda adetim 2gun gecikdi daha bir belirti tam olarak yok ama test yaptim kendim ama emin degilim sizce pozitifmi?

Eklentiler

• 20161204_142002.webp
    20161204_142002.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 89
Fotoda net cikmio ama ben goruyorum esimde gorduuuu ya insss

Slm kizlar....benim adetime 8 gun var iki gun once bende cok kahverengi leke gordum..dunde biraz gordum..devami gelmedi..hamile olmam ihtimali varmi..

Kizlar testinizi gordum..bencede hamilesiniz.tebrikler..bende ilk hamileligimde testim cok silikti...cok sukur kizim suan 3 yasinda.

Kizlar testinizi gordum..bencede hamilesiniz.tebrikler..bende ilk hamileligimde testim cok silikti...cok sukur kizim suan 3 yasinda.
Benim kizimdayda oyleydi. benimkinde gordunmu. kizim simdi 4 yasinda. adetimnen 6 gun sonra cikmisdi. oda silik. hicde artmadi.

Benim kizimdayda oyleydi. benimkinde gordunmu. kizim simdi 4 yasinda. adetimnen 6 gun sonra cikmisdi. oda silik. hicde artmadi.
Evet canim seninkinide gordum..ben adetime 5 gun vardi yaptim..cok silikti...allah kizini bagislasin..insalllah hamilesin..yarin bize mujdeyi verirsin.

Back
X