Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 saat sonra filanNr kadar surede cikti canm
Sagol canim tesekkur ederim yarin olmadi kan tahlili yaptiririm oyle net ogrenmis olurum sagolasinNormalde 1saat bile fazla derler bnce 2 gun sonra tekrr et ve takip et daha kisa surede cikarsa vardr cnm bi arkadasib 4 saat sonra golge cikmisti burda hamileydi kimdi tm hatrlamyrm insallah sennde oyledr
Sagolun geri donus yapicagim iyi gecelerUmutlandırmak istemem ama gebelik olmasa hic birsey cıkmaz sabah ilk idrarla yapın tekrar bizimle de pylasın insallah hamilesinizdir
Sagolun geri donus yapicagim iyi geceler
İnsallah 1.5 senedir bekliyordumUmutlandırmak istemem ama gebelik olmasa hic birsey cıkmaz sabah ilk idrarla yapın tekrar bizimle de pylasın insallah hamilesinizdir
Ben 2 sene bekledim rabbim hayırlısını versin insallah hamilesinizdirİnsallah 1.5 senedir bekliyordum
Heh işte benerken yumurtlama ve işte dokuz haftalık benim hesaba göre üç gün vardı ovalasyona
yinede tahlil yap ama olmayacak iş değil bilesin
Hadi yaa belirtilerinizde benim.gibi kasık ağriniz varmydi peki hatirliyormusunuzHeh işte benerken yumurtlama ve işte dokuz haftalık benim hesaba göre üç gün vardı ovalasyona
yinede tahlil yap ama olmayacak iş değil bilesin
Canım o kasık ağrıları hala devam ediyor bende.iğne batar gibi. Bat ne zaman senin?Hadi yaa belirtilerinizde benim.gibi kasık ağriniz varmydi peki hatirliyormusunuz
14şubat . Bende batma drgilde adet sancisi gibi yaklasik 10gundur araliksizCanım o kasık ağrıları hala devam ediyor bende.iğne batar gibi. Bat ne zaman senin?
Dahada zamanın varmış tanrım gönlünce versin akidişim. beklemek zor bu durumda ama bekle bakalım üö beş gün daha14şubat . Bende batma drgilde adet sancisi gibi yaklasik 10gundur araliksiz