Hamilemiyim

elakarul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
36
11
88
Arkadaslar 6 7 saat once yaptim elim titriyor ne yapicagimi bilemedim duzenli bi dongum yok. Muhtemel dort gun sonra olucaktim ama yaptim boyle cikti. Bazen beyaz cizgi cikiyor ama bi gun sonra filan. Kafam cok karisti

Eklentiler

• IMG_2744.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 106
Normalde 1saat bile fazla derler bnce 2 gun sonra tekrr et ve takip et daha kisa surede cikarsa vardr cnm bi arkadasib 4 saat sonra golge cikmisti burda hamileydi kimdi tm hatrlamyrm insallah sennde oyledr

Normalde 1saat bile fazla derler bnce 2 gun sonra tekrr et ve takip et daha kisa surede cikarsa vardr cnm bi arkadasib 4 saat sonra golge cikmisti burda hamileydi kimdi tm hatrlamyrm insallah sennde oyledr
Sagol canim tesekkur ederim yarin olmadi kan tahlili yaptiririm oyle net ogrenmis olurum sagolasin

Umutlandırmak istemem ama gebelik olmasa hic birsey cıkmaz sabah ilk idrarla yapın tekrar bizimle de pylasın insallah hamilesinizdir

Merhaba. Merak ettigim bir konuda fikrinize ihtiyacim var. Benim ovulasyonum 31 ocakti. 26ocakta korunmasiz birlikteligimiz oldu.tarih olarqk baktigimizda hamilelik olmaz gibi ama yinede bilemiyorum. Iliskiden bir kac gun sonra kesintisiz kasik agrilarim basladi ve hala devam ediyor.8-10 gundurde gogus uclarimda aci devam ediyor. Tarihlerime bakarak konusursak hamilelik olma ihtimali varmidir sizce? Bana bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim

Heh işte ben erken yumurtlama ve işte dokuz haftalık benim hesaba göre üç gün vardı ovalasyona yinede tahlil yap ama olmayacak iş değil bilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…