Hamilemiyim

arkadaşlar adet günüm 31 marttı hala olmadım 1 nisanda kahverengi pembe karışımı bi akıntı geldi bir daha bişe gelmedi göğüslerim şiş başka bir belirtim yok hamile olabilir miyim acaba
Cnm en iyisi kan testi ver inşallah hamiş son dir

Canım benimde 6gun geçti. Normalde gecikme olmax yani çok nadiren ama bu kadar uzun olmaz ister istemez umitleniyorum sabah test yaptım negatif çıktı benimde hareket ederken batmalar oluyir gögüslerim acıyor dokununca

Canım benimde 6gun geçti. Normalde gecikme olmax yani çok nadiren ama bu kadar uzun olmaz ister istemez umitleniyorum sabah test yaptım negatif çıktı benimde hareket ederken batmalar oluyir gögüslerim acıyor dokununca
Bebek istediğin için psikolojik bir gecikme yaşıyor olabilirsin canım. Kendini hep en kötüye alıştırki üzülme.. Geç döllenme olasılığıda var tabiiki. Bir kaç gün daha bekle olmazsan muhakkak bir doktora görün.

Bnm de adetm sökülmedi bi gün kahverengi damla geldi sadece. Dünden beri tarlusal alıyrm söktürücü.

Hanımlar bugün kanda tekrar baktılar beta hcg ye 14859 çıktı herkes çok yüksek diyor kesenin kenarında bozukluk varmış düşük tehlikesi var dedi doktor ama beta çok aklıma takıldı daha 5 haftalık hamileyim çokmu deger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…