- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
Cnm en iyisi kan testi ver inşallah hamiş son dirarkadaşlar adet günüm 31 marttı hala olmadım 1 nisanda kahverengi pembe karışımı bi akıntı geldi bir daha bişe gelmedi göğüslerim şiş başka bir belirtim yok hamile olabilir miyim acaba
Baya geçmiş canumdoğru diyosun biraz daha bekliyim kan vercem inş hamileyimdir Allah herkese versin aratmasın
hamileyimmm :))) darısı başınıza kızlar rabbim sizlerede nasip etsinRahim filmi kanları açıyor hamile olma ihtimalini var cnm test yaptım mi
çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...ben regl oldumhamileyimmm :))) darısı başınıza kızlar rabbim sizlerede nasip etsin
çok sevindim canım rahim filmimi çektirmiştinhamileyimmm :))) darısı başınıza kızlar rabbim sizlerede nasip etsin
evet canımçok sevindim canım rahim filmimi çektirmiştin
bende geçen ay çekildim canım bir faydası olacak mı bakalım adeti bekliyorumevet canım
İNŞALLAH OLUR İNŞALLAHHbende geçen ay çekildim canım bir faydası olacak mı bakalım adeti bekliyorum
Canım benimde 6gun geçti. Normalde gecikme olmax yani çok nadiren ama bu kadar uzun olmaz ister istemez umitleniyorum sabah test yaptım negatif çıktıCanım öncelikle benim henüz adetime 1 gün var. Ben bedenimi çok iyi tanıyorum ve çok iyi takip ediyorum. Benim ilk belirtim kasıklarımda ciddi anlamda iğne batması ve göğüslerimde inanılmaz hassasiyet oldu. Adetime 6 7 gün kala erken gebelik testi aldım ama fasa fiso çıktı. Çünkü negatif dedi. Ertesi gün 3 tl lik ovula marka aldım ve silik 2. Çizgiyi gördüm. Sabah tekrarladım yine silik çıktı. Gittim kan verdim. İnşallah dilerim Rabbim kalbine göre verir ve hemen hamile kalırsın ❤
Daha once bu kadar gecikme oldu mu canim benimde 30 Mart idi hala yok test yaptım o da yokçok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...ben regl oldumumutlar bir dahaki aya
Bebek istediğin için psikolojik bir gecikme yaşıyor olabilirsin canım. Kendini hep en kötüye alıştırki üzülme.. Geç döllenme olasılığıda var tabiiki. Bir kaç gün daha bekle olmazsan muhakkak bir doktora görün.Canım benimde 6gun geçti. Normalde gecikme olmax yani çok nadiren ama bu kadar uzun olmaz ister istemez umitleniyorum sabah test yaptım negatif çıktıbenimde hareket ederken batmalar oluyir gögüslerim acıyor dokununca
Evet hamilesiniz tebrik ederim sagsalim kucağınıza alırsınız inşallahMerhaba ben bugün Hcg testi yaptırdım. Sonuç 60.03 yazıyor, hamile miyim?
ok sağol canım pek umudum yok ya bakalım hayırlısıİNŞALLAH OLUR İNŞALLAHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?