inşallahCanım güzel haberini bekliyoruzzzzzzz :))
inşallah canım inşallahEvet adet sancısı gibi :) yaa hadi inşallah kızlar bende umutlaniyorum bakalim 1 senelik evliyim yıldönümü hediyesi olsun bize hayirlisiyla
İnşallah hamilesindir canımmEvet adet sancısı gibi :) yaa hadi inşallah kızlar bende umutlaniyorum bakalim 1 senelik evliyim yıldönümü hediyesi olsun bize hayirlisiyla
Ya göğüs ağrısıni tam hissetmiyorum ama siz böyle deyince yokluyorum kizlar hafiften var sanki akıntım.bi iki gündür arttıvalla benim aşırı göğsüm ağrıyo bide çok akıntım var beyaz
Inşallah canım müjdeli haberi veririm allahin izniyle insallah :)İnşallah hamilesindir canımm
Ya göğüs ağrısıni tam hissetmiyorum ama siz böyle deyince yokluyorum kizlar hafiften var sanki akıntım.bi iki gündür arttı
aminnnn canımmmInşallah canım müjdeli haberi veririm allahin izniyle insallah :)
Rahim filmi canımHsg ne cnm
Ya cok silik bi çizgi vardı canim bide aksam yaptım ben sabah ilk idrarla denicem bakalimEvet ilk 5 dk çıkması gerekirdi ama adet döneminde olduğun için öyle olmuş olabilir mi yarım saatte olsa hamilelik olmadan çıkmaz 2. Çizgi diye biliyorum canım
Benim adetim 1 gün geçince kan testinde 48.5 çıktı sizce nasıl
Canim seni umutlandrmak istemem fakat gebelik olmasa hic bi sekilde 2. Cizgiyi goremezmissin varsa ole bisey sabah ilk idrarina tekrar yapInşallah canım müjdeli haberi veririm allahin izniyle insallah :)
Yaa oyle bisey mo varmis bak simdi Icimde bi kıpırti yok degil hani tekrarlicam canim bakalım :)Canim seni umutlandrmak istemem fakat gebelik olmasa hic bi sekilde 2. Cizgiyi goremezmissin varsa ole bisey sabah ilk idrarina tekrar yap
canım evde karbonat varmıBide adet dönemine yakın istekli olurken şuan gram cinsel istek yok içimde bu da belirti olabilir mi :)
Sabah akşam fakrtmiyor hamilesiniz silik çizgi çıktı ise ben akşam yapmıştım silik cizgi çıkmıştı hadi hakkınız da hayırlısıYa cok silik bi çizgi vardı canim bide aksam yaptım ben sabah ilk idrarla denicem bakalim
Ilk 5 dk da çıkmadı ama 1 saat sonra baktigimda vardıSabah akşam fakrtmiyor hamilesiniz silik çizgi çıktı ise ben akşam yapmıştım silik cizgi çıkmıştı hadi hakkınız da hayırlısı
Yok ki canım malesef yacanım evde karbonat varmı
Ya şimdi umitlendirmek istemem bende battan bir gün önce yapmıştım çizgi çıkmadı çekmeceye atmistim testi saatler sonra bir aldım elime çift çizgi . Arkadasa dedim oda kesinlikle hamilelik var demişti olmasa oda olmaz diye bat 1 gün geçti silik cizgi gördüm hemen test yaptırdım 360 ile öğrendim .inşallah sizinde vardır .Ilk 5 dk da çıkmadı ama 1 saat sonra baktigimda vardı
ozaman boşver takma kafaya varsa zaten var yoksa da canın sağ olsun offff ben şahsen çok sıkıldım datta psikolojik olarak da bittimYok ki canım malesef ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?