Hamilemiyim

Evet ilk 5 dk çıkması gerekirdi ama adet döneminde olduğun için öyle olmuş olabilir mi yarım saatte olsa hamilelik olmadan çıkmaz 2. Çizgi diye biliyorum canım
Ya cok silik bi çizgi vardı canim bide aksam yaptım ben sabah ilk idrarla denicem bakalim

Bide adet dönemine yakın istekli olurken şuan gram cinsel istek yok içimde bu da belirti olabilir mi :)

Canım aslında düşük yüksek diye yorum yapmakta doğru değil önemli olan 2 günde iki katı artması ilk değere takılmayın
Ben oğluma hamileyken bat günü 38 çıkmıştı
Bunda 4 gün öncesi 22 çıktı
Görüldüğü gibi çokta önemi yok
Benim adetim 1 gün geçince kan testinde 48.5 çıktı sizce nasıl

Ya cok silik bi çizgi vardı canim bide aksam yaptım ben sabah ilk idrarla denicem bakalim
Sabah akşam fakrtmiyor hamilesiniz silik çizgi çıktı ise ben akşam yapmıştım silik cizgi çıkmıştı hadi hakkınız da hayırlısı

eğer varsa git idrarını şeffaf bi birdağa yap içine 1 tatlı kaşı kaebonat at kabarcıklar çıkıcakmı bakalım

ya bişiy sorcam hamişler sizde adet sivilcesi çıktımı yoksa hamiş kalınca çıkmıyomu

Ilk 5 dk da çıkmadı ama 1 saat sonra baktigimda vardı
Ya şimdi umitlendirmek istemem bende battan bir gün önce yapmıştım çizgi çıkmadı çekmeceye atmistim testi saatler sonra bir aldım elime çift çizgi . Arkadasa dedim oda kesinlikle hamilelik var demişti olmasa oda olmaz diye bat 1 gün geçti silik cizgi gördüm hemen test yaptırdım 360 ile öğrendim .inşallah sizinde vardır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…