Bende normalde çıkar sivilce yani yüzümde genelde hep vardir sivilce bugun kuzenim geldiğinde sivilce kalmamış sende hamilemisin diye sordu şaşırdım bi anya bişiy sorcam hamişler sizde adet sivilcesi çıktımı yoksa hamiş kalınca çıkmıyomu
Gercekten cok farkli bi psikoloji allah yardımcımiz olsunozaman boşver takma kafaya varsa zaten var yoksa da canın sağ olsun offff ben şahsen çok sıkıldım datta psikolojik olarak da bittim
Insallah canım bende sabirsizlaniyorum benimde aynı senin gibi oldu anlican bi an umutlandim çift cizgiyi görünceYa şimdi umitlendirmek istemem bende battan bir gün önce yapmıştım çizgi çıkmadı çekmeceye atmistim testi saatler sonra bir aldım elime çift çizgi . Arkadasa dedim oda kesinlikle hamilelik var demişti olmasa oda olmaz diye bat 1 gün geçti silik cizgi gördüm hemen test yaptırdım 360 ile öğrendim .inşallah sizinde vardır .
amin ben hayatım boyunca 1.5 yılda yıprandım belki hiç bukadar gözyaşı dökmedim ama yok yine yok çok sıkıldımya herşey artık sanki anlamsız yoruldum çümkü bana bu yaşra bu yük çok ağır geldiGercekten cok farkli bi psikoloji allah yardımcımiz olsun
Ah be canim rabbim en yakın zamanda yüzünü güldürsun bebisini kucağına almayi nasip etsin hepimizin tabi ki cok farklı duygular olsa gerekamin ben hayatım boyunca 1.5 yılda yıprandım belki hiç bukadar gözyaşı dökmedim ama yok yine yok çok sıkıldımya herşey artık sanki anlamsız yoruldum çümkü bana bu yaşra bu yük çok ağır geldi
Kizlar ben aksam 6 gibi yapmistim silik 2.cizgi cikti hic olmasa o cizgi cikmazmis sonra gittim kan tahlili verdim hamileymisimamin inşallah sen hamişsindir
Hadi bakalım inşallah tutmuştur haber etRahim filmi canım
valla onu bilmiyom ama gözün aydın canım belirtilerin ne lerdi benimde bu ğün olmamalazım olmadım geçen ay beşgün geç oldum belki yine geç olurum ama göğsüm feci agrıyo ve şiş bide kabızlık ve akıntı var beyaz senin belirtilerin nelerdiArkadaşlar merhaba. Sat 4 mart. Geçtiğimiz perşembe günü kan verdim 38.78 çıktı. Bugün yani pazar günü tekrar kan verdim 282.1 çıktı. 3 günde çok fazla yükselmiş gibi geldi bana. Çevremdekiler ikiz olabilir diyor. Sizce öyle bir durum söz konusumudur kan değerime göre?
valla onu bilmiyom ama gözün aydın canım belirtilerin ne lerdi benimde bu ğün olmamalazım olmadım geçen ay beşgün geç oldum belki yine geç olurum ama göğsüm feci agrıyo ve şiş bide kabızlık ve akıntı var beyaz senin belirtilerin nelerdi
Yok canim ya .gec dollenme falan yoksa girunuyo ben adetine iki gun varken yaptim cikti.Idrar testi icin 10 gun gecmesi gerekmezmi
Hamilessin gidip hemn kan testi verKizlar silik 2. cizgi hemen çıktı bu sefer :)
Hamile olmasan ikinci cizgi hic cikmazmis cnmHamilessin gidip hemn kan testi ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?