Hamilemiyimm???

LoV3R

Anne oluyorum
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
478
271
303
Kızlarr son adet tarihim 29 haziran 4 gün sürdü bitti ve şimdi iki gün önce çok bel ağrısı ve adet sancısı çektim fakat kanamam gelmedi göğüslerim çok hassas aşırı acıyor ve vajinamda kasılmalar var sizce adet belirtisi mi bunlar yoksa hamilemiyim bilmiyorum bu arada geri çekme yöntemiyle korunuyoruz hala iştahım çok açıldı bu ara test aldım yaptım negatif çıktı ama hala ne adet var nede koyu koyu lekelenme önceden adet olmadan az az kan gelirdi şimdi o da yok sizcee????

Mümkün değil Can'ım adet 29haziran ve bugun ayın 3 ü bu kadar erken olmaz adet kanaman nasıldı eğer az gördüysen üstüne olmuş olabilirsin ama bu şekilde bilemezsin

Kızlar benim adetim 30 temmuz du olmadım sizce gebelik idrar testi sonuç verir mı ovulasyon tarihine göre yaptık 17 temmuz da ilişki oldu hamileysem şu an o ilişki den oldu sizde çıkar mı teste doğru sonuç

29 haziranda adet gorduysen 4 gun surdu nerdeyse bir aydir olmamissin bugun3 agustos. Gecikmis olabilirmisin bilemedim.. doktora gorun istersen...

Kızlar benim adetim 30 temmuz du olmadım sizce gebelik idrar testi sonuç verir mı ovulasyon tarihine göre yaptık 17 temmuz da ilişki oldu hamileysem şu an o ilişki den oldu sizde çıkar mı teste doğru sonuç
Büyük ihtimal olmuştur. İlişkiden 15 gün sonra idrarda cıkar yazıyr

Bence test yap. Dogru sonuc alma olasiligin yuksek

sabah ilk idrar ile gebelik testi yapın çıkar:)

Sabah idrar yap çıkmazsa da kan testi yap kesin çıkar inş hamişsindir :)

Benimde aynı ayın 30nda olmam gerekiyodu olmadm benmde ayn 17snde ilskm oldu test yaptm bugn cikmadi sende bekle istersen birz dha ben eger olmassam iki gune hastaneye gitmeyi dusyrm test yapmycm

Mümkün değil Can'ım adet 29haziran ve bugun ayın 3 ü bu kadar erken olmaz adet kanaman nasıldı eğer az gördüysen üstüne olmuş olabilirsin ama bu şekilde bilemezsin
Hayır çoktu canım kanamam lover ben bu arada bu diğer hesabım

G
29 haziranda adet gorduysen 4 gun surdu nerdeyse bir aydir olmamissin bugun3 agustos. Gecikmis olabilirmisin bilemedim.. doktora gorun istersen...
Takvimde gecikme görünmüyor canım daha 6 gün var yazıyor lover ben bu arada

Hayır adet belirtisi olarak ara arakasıkta ağrı ve şişkinlik var o kadar hamilelik belirtisi nin nasıl olduğunu bilmiyorum

Şunu merak ediyorum idrar testinde çıkmayıp ta kan da gebe olduğunu öğrenen var mı adet gecikmesi sonrası burda yazan arkadaşlar hep idrar testi yapıyor hemen varsa çıkıyor hatta gecikme olmadan bile yapan var pozitif

Back
X